torsdag den 22. juli 2010

Fårup Sommerland sammen med gode venner

Onsdag den 21. juli 2010

En af Mortens gamle Hørning venner Lunder (Henrik) og hans kone Heidi camperer også i Nordjylland sammen med deres søn William som er 3 mdr ældre end Silje og Heidis niece Mathilde på 13.
Det var faktisk deres "skyld" at vi tog til Nordjylland, de spurgte nemlig om ikke vi havde lyst til at besøge dem en dag mens de camperede - så var vi lige spontane og besluttede at tage 1 uge til Nordjylland :)
Vi aftalte at mødes i Fårup Sommerland og vi havde en kanon hyggelig dag!!!
Vi nåede overhovedet ikke halvdelen af forlystelserne, men vi tog den med ro, snakkede og hyggede - 2 timer blev brugt i vandlandet mens Silje og Noah sov :)

Her tager Silje kørekort - hun fik det desværre ikke, for farmand måtte træde på pedalen og styre rattet fra passagersædet ;)


Daniel og Freja tager kørekort - Freja kørte lige efter Daniel hele vejen - garanteret noget de har aftalt - SØDT!!! :)


Flyvemaskinerne prøves...Frejas nye veninde Mathilde


Lunder giver de 2 piger en tur i trækvognen :)


Jeg har altså et eller andet med mine sovende børn - de er bare så bedårende (det er de jo også når de er vågne, men der er sådan en dejlig ro når et barn sover efter at have oplevet og været i fuld gang i flere timer) og jeg KAN ikke lade være med at tage billeder af dem :)Vi havde pølser og brød med, som vi grillede på de store fællesgrill - det var en rigtig god idé og totalt rå-hygge :)


Sidste forlystelse vi skulle prøve var "river-rafting" som hele familien kunne prøve sammen - men mens vi stod i kø faldt Noah i søvn.
Endnu et billede af en sovende Noah, men denne gang i mors favn :)
Åååhhh, hvor er det dejligt!!!


Vi sluttede af med en stor is/belgisk vaffel og imens legede Silje og William med grus - utroligt at der ikke skal mere til at underholde dem!!!


En dejlig dag i en virkelig anbefalelsesværdig forlystelsespark i en hyggelig skov er nu slut, men vi vender frygtelig tilbage... Måske søndag?? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...