lørdag den 18. december 2010

Hyggelige pebernødder...

At bage pebernødder hører altså julen til - ikke fordi de pebernødder man køber ikke smager godt, men simpelthen fordi det er SÅ hyggeligt at bage sammen med børnene og så er det nemt for selv de helt små at være med til at trille pebernødder - for de behøver jo ikke være perfekte og runde!!!

De kan sagtens være flade, aflange eller bitte små - se bare disse søde pebernødder som Silje har bagt, de er da hyggelige!!! :)

3 kommentarer:

 1. Herligt :-)Og ja selvfølgelig skal børnene selv. Jeg har selv lidt svært ved at slappe helt af i det- og lade børnene gøre det som de syntes og kan...uden at det hele behøver at være "perfekt". Arbejder med det, for det er da skønnest at børnen får lov...og de laver jo faktisk de flotteste ting.

  SvarSlet
 2. ....kommer forresten til at sidde at nærstudere billedet af Siljes pebernødder, og fantasien får et lille spark...der er en der ligner en nissehue lidt, og en der har lidt hjerteform...og...

  SvarSlet
 3. Fru Christensen: Ja, det kan nemlig være svært at skulle slappe af og lade børnene arbejde selv, for vi vil jo netop gerne have at tingene skal være perfekte... Jeg har også selv svært ved det, men har fundet ud af, at børnene jo ikke har ligeså meget tålmodighed som jeg selv, så hvis de bare får lov til at være med så længe de har lyst, så har de fået oplevelsen og så kan jeg arbejde videre selv bagefter. Så må jeg jo bare lave ekstra dej hvis det fx handler om at bage :)
  Og ja, børnene laver jo egentlig de fineste og mest hyggelige ting med masser af personlighed :)

  Du har da helt ret mht de små pebernødde figurer - man skal bare have fantasien lidt i gang :)
  Det var de pebernødder Silje fik lavet, før tålmodigheden var brugt op. Så jeg har masser af helt "perfekte" men noget mere kedelige pebernødder i kagedåsen!!! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...