lørdag den 25. december 2010

En fræk julepige

Silje har været overdrevet fræk her i decembermåneden – hun har været husets lille drillenisse, som, hver gang hun har set sit snit til det, har rippet Daniel og Frejas chokolade julekalendre og spist deres værelses-juleslik. Silje har også haft sin egen chokoladekalender, men den har hun mærkelig nok ikke rippet…

Selvom de har gemt kalendrene og slikket i skabe eller på hylder, har Silje slæbt stole og skamler fra andre rum og kravlet op på borde for at kunne nå.

De store har synes det har været ret så irriterende at Silje har været på rov, men hold op, hvor synes de også bare at hun er super sjov, så det har givet anledning til rigtig mange grineture, når Silje ganske uskyldig er kommet ud af et værelse med mistænkeligt meget chokolade i og omkring munden :)

I går var Silje-nissen igen på rov – men denne gang var det på rov efter gaver… Det er måske også lige lovligt fristende med alle de gaver under træet som bare venter på at blive pakket op :) Ihvertfald kunne Silje bare ikke vente og nåede at åbne to gaver inden vi opdagede hende. Heldigvis kunne de jo bare pakkes ind igen uden modtagerne så indholdet :)

www.tantetit.blogspot.com

1 kommentar:

  1. Ja Silje er noget af en drille nisse. Hun nåede også, at få pakket en pakke til pakkespil op. Morten og jeg var godt igang med at pakke ind, og havde ikke opdaget, at Silje sad under bordet, hvor de indpakkede gaver lå. Så den måtte også lige pakkes ind igen.. Men hun er nu en rigtig dejlig lille drille nisse :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...