søndag den 8. april 2012

Cupcake-pynteri

I går var Freja og jeg på tøsetur til Ringkøbing, hvor der var "pyntning af cupcakes"-demonstration i Kop og Kande... Det var SÅ fint at vi selv fik lyst til at bage og pynte nogle lækre kager til eftermiddagskaffen...

Vi fik købt en masse tilbehør med hjem til sommerhuset, så efter frokost da Noah var puttet i barnevognen og mormor og morfar tog middagslur - gik pigerne og jeg i gang med at bage og pynte cupcakes... Og hvor var det altså bare hyggeligt!!!


Silje pyntede mini cupcakes med forskelligt krymmel og Freja lavede fint pynt af fondant til de store cupcakes...Kagerne blev simpelthen SÅ fantastisk flotte og jeg tror nok lige at både mormor og morfar gjorde store øjne da de vågnede op til et veldækket kaffe cupcake bord :)

Og selvom jeg ikke har spist slik og kage siden nytår - så var jeg altså bare nødt til at smage sådan en fint pyntet mini-cupcake og den blev NYDT!!! ;)


Da Noah kom op fra sin middagslur blev han selvfølgelig også budt på mini-cupcakes og det synes den lille mand bare lige var sagen, så der blev smovset!!! :)
underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Hold op hvor har i da bare været produktive. De er vildt flotte og det ser rigtig hyggeligt ud. Lyder dejligt med en tur i sommerhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe :)
   Ja, vi hyggede os virkelig med at bage og pynte kagerne - det er en super god aktivitet sammen med pigerne... Så selvom det faktisk løb lidt op i forhold til indkøb af diverse tilbehør for at kunne komme igang, så tænker jeg lidt at de penge er godt givet ud. Jeg tror nemlig at vi vil komme til at bruge det rigtig meget!! Om ikke andet så ihvertfald til fødselsdage og lignende :)
   Kh Tina

   Slet
 2. Wauw hvor er de blevet flotte. De ser virkelig lækre ud. Kunne godt lige sætte tænderne i en af dem :)
  -God påske!

  SvarSlet
 3. Tak Mette - du kan tro de også smagte rigtig godt!!! Pigerne var altså og også ret så stolte da de kunne sige værsgo til kaffe og kage :)
  God påske til dig også!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Nej hvor ser de fine og lækre ud, dem kunne jeg også godt blive fristet af :)
  Kh

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...