søndag den 8. april 2012

Påskeferie #3

Ja, vi nyder jo altså stadig påskeferien i det vestjyske - det er hyggeligt og fantastisk... I aften kører vi hjem - børnene og jeg savner både farmanden og storebroren :)

Lang Fredag stod, traditionen tro, på påskefrokost hos faster, onkel og de tre fætre i Sabro ved Århus - hele familien var samlet og NØJ hvor var det bare en dejlig dejlig dag!!!
Både børn og voksne rå-hyggede sig og sørme om ikke også påskeharen kom en lille smut forbi haven, hvor den havde gemt 40 påskeæg - det var noget af en jagt alle ungerne var på!!! ;)
Påskelørdag var vi en smut i Hvide Sande efter friske forsyninger af fisk til sommerhus-frokosten... Vi måtte også lige hen og se alle lystfiskerne, deres silde-fangst - og selvfølgelig sælerne i havnen :)


Freja og jeg var på tøse-tur til Ringkøbing - vi mødte påskeharerne og så var der demonstration af pyntning af cupcakes... Vi købte en masse tilbehør med hjem, så vi selv kunne bage og pynte fine cupcakes til eftermiddagskaffen - billeder af vores fine kager får i senere i et andet indlæg :)


Hjemme i sommerhuset har vi også været på påskeæg-jagt mange gange - ungerne elsker det!!! Det er SÅ sødt når de små render rundt med hver deres lille påskekurv og begejstres hver gang de spotter et æg som de kan putte i kurven...

Vi har rigtig mange påskeæg som vi bare gemmer igen og igen - så må man vælge ét æg som man så må spise :)Freja kræver lidt mere udfordring, så til hende har jeg købt en masse af de helt små æg, som så gemmes rundt omkring og gerne svære steder :)

Det er SÅ hyggelig, sjov og spændende en leg!!!underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...