fredag den 13. april 2012

Nu er det weekend... med skoldkopper!

Så har vores mindstemand fået skoldkopper - og selvom jeg er helt vildt glad for at han nu endelig har fået dem, ja så kan jeg faktisk næsten ikke overskue hvordan vi kan få næste uge til at hænge sammen med sygt barn og arbejde... Men den tid, den sorg - Nu er det weekend!!!

Vi spottede skoldkopperne i går aftes inden sengetid, så i dag tog jeg ind og åbnede børnehaven og da den næste kollega mødte ind, så kørte jeg hjem for at være sammen med min lille skoldkop :)

Han har det heldigvis godt - ingen tegn på feber eller utilpashed, så vi satser bestemt på at det kommer til at gå lige så nemt som med Silje-pigen i påsken :)

Jeg har netop puttet Noah i barnevognen, så dette bliver bare lige et hurtigt indlæg fra mig - Jeg har nemlig et væld af huslige pligter der puster mig i nakken...!!! - og så er det jo med at udnytte sådan en børne-syge-dag til af få nogle af dem af vejen...!!

Her får I så lige lidt billeder fra ugen der gik:

Tirsdagens aftensmad - "Kyllingebryst i Tortillawrap, rød bønnehumus og advocado" - uhm det smagte skønt!!! Opskriften er fra den Rema 1000 app som jeg har på min nye fantastiske og smukke hvide iphone!!! ;)
I løbet af weekenden vil jeg lægge opskriften på min opskriftside (meld dig evt som fast læser dér!!)...


Påskeharen kommer stadig på besøg her hos os - og i tirsdags kom den hele tre gange!!! Det er altså vores to ældste som synes det er fantastisk at lege påskeharer for deres små søskende - og de små, ja de RÅ-nyder det!!! :)
Og når nu børnene underholder sig selv og hinanden, så så jeg lige mit snit til at fjerne noget af al vores ukrudt... Men jeg må indrømme at det virker ret uoverskueligt...
Her nyder Silje og Noah så et lille påskeæg, ved mors ukrudtspand - SÅ hyggeligt!!!


Silje-pigen plukkede blomster til mig som hun pænt lagde ved vinduet...


Et IKKE sjældent syn her hjemme!!! Noah elsker at lege sammen med storesøster og alle hendes prinsessekjoler - og de HYGGER sig!!! :)Rigtig god weekend!!! :)

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring med ham!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Eva :)
   Han er heldigvis slet ikke utilpas af sygdommen og endnu ingen skoldkopper i ansigtet... Vi håber det varer ved ;)
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...