tirsdag den 17. april 2012

En speciel mave

Vores Silje-pige har en ret speciel mave... Den fortæller hende nemlig hvad den har lyst til at få at spise - og den tolererer faktisk ikke, at man ikke lytter til hvad den siger, for så spiser den nemlig nærmest ingenting af det man ellers serverer for den...

Men maven skal jo lære at den ikke altid kan få lige dét den gerne vil have, så det er ikke hver gang der bliver lyttet til den... Men maven glemmer altså ikke!!! Den husker - helt tilbage fra i fredags, hvor den havde meget lyst til risengrød, men ikke fik det... Den har snakket om det lige siden og i dag valgte jeg så at opfylde mavens ønske :)

Ihvertfald står der lige nu en stor gryde risengrød inde i sengen og koger færdig til aftensmaden - nok til at der gerne skulle være rester til i morgen, så maven rigtig kan få stillet sin lyst :)

Og så er det jo spændende hvad maven får lyst til næste gang - men én ting er sikkert, det er altid noget lækkert den har lyst til!!! :)


underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt. Herhjemme bestemmer maven at den altså har rigtig meget lyst til risengrød om morgenen, så hvad gør moderen inden arbejde og dagpleje kalder - laver risengrød selvfølgelig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er faktisk ret smart at man lige kan bikse vand, grødris og mælk sammen - og efter 10 minutter kan man sætte det ind i sengen og når man kommer hjem efter endt arbejdsdag, så er der lækker færdig risengrød klar!!! Det gør jeg også tit - specielt hvis jeg ved at vi får en travl eftermiddag med sport, møder eller lignende :)
   Kh Tina

   Slet
 2. D er da en hyggelig mave :-)
  Det samme har vores 5-årig haft lyst til, så også her har pama'en været fremme :-)
  Velbekommen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en hyggelig mave :)
   Jamen så er det jo ikke kun her at ungerne er vilde med risengrød - der er godt nok mange børn der er vilde med det!!! - men det er altså også lækkert og en ret hyggelig spise :)
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...