mandag den 9. april 2012

Hjemvendt samt skoldkopper overstået


Så er vi igen kommet hjem efter en skøn og dejlig påskeferie i sommerhuset - spækket med kvalitetstid og hygge... Vi har bare nydt ferien MAX!!!

Heldigvis er det jo også rigtig dejligt at komme hjem igen... Vi har savnet farmanden og storebror Daniel, som har været til håndbold-påskestævne - Nu er vi alle igen samlet og hvor er det altså bare dejligt!!!

Silje har i påsken fået overstået sine skoldkopper - fantastisk at de lige kom her til påsken! - Faktisk spottede jeg den allerførste på hendes ryg, da vi lige var kommet hjem efter ferien til Disneyland... Det kunne simpelthen ikke være bedre timet!! :)

Silje har klaret det fremragende - altså dét med at have skoldkopper... Hun har haft en del på kroppen - heldigvis ikke så mange i ansigtet! Hun har været SÅ dygtig til ikke at klø i dem, for i køkkenskabet har hun haft en lille skål med klø-piller (små vingummibamser og m&m's), som hun kunne tage én af når det kløede :)

Nu er det bare lillebror der mangler at få skoldkopper... Men mon ikke de dukker frem i løbet af den næste uges tid??

Her får I lige et billede af vores lille skoldkop, som kigger ud af vinduet på sine søskende som gynger... For skoldkopperne havde altså ikke lige lyst til at komme ud at lege dén dag!! ;)I går slappede vi af, var inde at bowle, gik tur, var på påske-æg-jagt tre gange!, sov middagslur, spiste flere af de fint pyntede cupcakes og så fik vi set Cirkus Summarum på DR1, som sendte forestillingerne fra både 2010 og 2011... Og når nu ikke vi kan komme i Cirkus Summarum live i år, ja så må vi jo nøjes med fjernsynet... Og det er faktisk også helt ok og ihvertfald er det bedre end slet ingen Cirkus Summarum!!! :)
Vi har fået sagt farvel, tak for denne gang og på gensyn til sommerhuset og Vesterhavet... Hvornår vi vender tilbage ved jeg ikke, for selvom de næste måneder byder på en hel del miniferier i form af helligdage, så har vi faktisk allerede booket dem op med spændende og hyggelige oplevelser - blandt andet sommerhusferie i Nordsjælland og forlænget weekend i Berlin... Det glæder vi os til :)
underskrift copy

1 kommentar:

  1. Det lyder som en fantastisk ferie og hvor skønt at I har så mange andre gode ferie oplevelser at se frem til :)
    Og ja hvor var det god timing med skoldkopperne, det kan jo godt trække lidt ud sådan en omgang..
    God tirsdag :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...