fredag den 6. april 2012

Husk at der i dag åbnes for billetsalg til Cirkus Summarum 2012


Til alle jer der ikke ved det, så er det altså i dag - fredag den 6. april klokken 10 - at der åbnes op for billetsalget til Cirkus Summarum 2012... Skal du og din familie have billetter vil jeg anbefale jer at sidde klar ved pc'en - eller ihvertfald hurtigt få bestilt, for alle de bedste pladser bliver lynhurtigt solgt...!!!


Sidste år var vi afsted og vi var meget meget begejstrede - du kan læse mere om vores Cirkus Summarum-oplevelse 2011 lige her i dette indlæg...

Vi var dengang enige om, at vi uden tvivl skulle afsted igen i år, men vi har altså besluttet os for at spare de penge... Det er en virkelig dyr fornøjelse - omend den uden tvivl er alle pengene værd!!
Vi skal bare SÅ meget andet her i 2012 - både rejser og andre fantastiske oplevelser - så desværre har vi besluttet ikke at prioritere Cirkus Summarum... Men måske til næste år?? :)

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Har ikke været afsted før men tror det kunne være en fantastisk oplevelse for min store dreng, han er vild med det univers - og det er jeg egentlig også ;)
  Men jeg kan godt forstå I er nødt til at prioritere, det løber hurtigt op..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille :)
   Det kunne helt sikkert været en STOR oplevelse for din store dreng og selvfølgelig også dig :) Mon du har fået bestilt billetter??
   Forresten så viser de forestillingen fra sidste år på DR1 i aften kl 17.30 - det skal vi ihvertfald se, for det bliver jo nok det eneste Cirkus Summarum vi får i år!! :)
   Det er helt fint at vi må prioritere - selvom jeg gerne vil ALT, så ved jeg jo godt at noget må vælges fra når noget andet vælges til... I år valgte vi jo så en spontan ferie til Disneyland og ja, så blev Summarum altså valgt fra :)
   Fortsat god påske til dig og dine!!!
   Kh Tina

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...