mandag den 26. april 2010

Dejlig søndag eftermiddag i Undallslund Skov

Søndag startede med at jeg var ude at løbe kl 9.00 med løbeklubben. Vi løb en rute på næsten 7 km og denne gang løb jeg hele vejen, selvom det indimellem var lidt fristende at gå lidt - men så sendte jeg lige min seje svigermor en tanke, hun løb nemlig Hamborg Marathon i går, og så fik jeg lige lidt fornyet energi :)

Ellers gik dagen med hygge i haven, for det var bare fantastisk vejr!!! Daniel elsker at læse, så han fandt et tæppe frem og lagde sig på græsset med en god bog fra serien, Elverdronningens Riddere, som han læser i øjeblikket. Han er vild med at læse fantasy-bøger, så vi søger på nettet efter gode bøger i genren og så låner vi dem på biblioteket.


Ved 14-tiden cyklede Morten ned på stadion for at se fodbold og de 2 små sov i barnevognene.

Freja havde om tirsdagen været på bus-tur med børnehaven til Undallslund og de havde ikke haft brød med til ænderne, som havde været sultne. Så Freja og jeg blev enige om, at vi da måtte ud at besøge ænderne og give dem lidt brød. Vi gik i gang med at bage vores totale-yndlings-chokolade-muffins og da Morten kom hjem fra bold kørte hele familien til Undallslund.

Det var bare SÅ skønt derude!!! Der var lidt ænder som gerne ville have vores brød - de svømmede rundt i par og nogle kom helt op til os på land.


Da vi havde fodret ænderne gik vi en tur rundt om søen og hen til området med den store bakke, hvor der i en storm i 2005 væltede en helt masse træer og i dag er der bare græs. Nogle af de store stammer fra de væltede træer er blevet lagt på jorden på kryds og tværs, så der kan leges fangeleg på dem. Andre er stillet ved siden af hinanden, så de danner en slange af træstubbe i forskellige højder, som man kan gå på.


De medbragte muffins blev nydt inden vi gik videre til skovbørnehavens legeplads, hvor Daniel, Freja og Morten havde grankogle-kamp og fægtede med pinde.


Silje hyggede sig i legehusene og fandt en lille træstub, som hun kunne stille sig op på og hoppe ned fra igen og igen og igen :)

1 kommentar:

  1. Ihh hvor ser det ud til at have været en fantastisk søndag eftermiddag. Engang må vi vist til undallslundskoven:O)
    Glæder os til tur med jer imorgen:O)

    knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...