mandag den 1. august 2011

Et indlæg om vores første - men bestemt ikke sidste! - tur i Cirkus Summarum!!!


Som jeg allerede har fortalt bød fredag på både hygge hos farmor, togtur til Århus City og udflugt til Dyrehaven, men derudover bød den altså også på Cirkus Summarum - et højdepunkt som vi virkelig havde glædet os helt vildt til alle sammen!!!

To timer før forestillingens begyndelse var der åbent på cirkuspladsen med forskellige aktiviteter, så vi efterlod trygt Noah hos farmor (for han skal altså være fyldt 3 år inden han kan få noget ud af at komme med), og så kørte vi spændte ind til Tangkrogen, hvor børnene hyggede sig med blandt andet hoppepuder og karrusel...

... indtil det endelig var tid til at ta' plads med popcorn og vand i det storslåede cirkustelt - Direktørens Blok række 9 midtfor, hvor vi sad helt perfekt!!!Det var en fantastisk forestilling med alle favoritterne, genialt koncept som fuldt ud levede op til vores høje forventninger!!

Men hold da op, hvor var der varmt inde i det telt, børnene sad til sidst kun i underbukser...

Jeg vil klart anbefale Cirkus Summarum til børn fra 3 år. Det var virkelig STORT for Silje-pigen at se Bamse, Hr. Skæg og Sebastian i manegen - og vi andre morede os rigtig meget!!!

Til næste år vil vi afsted igen og så vil vi huske at ta' meget mere drikkevand med end vi havde i år, for der ryger altså en del ned i den varme :)


Efter forestillingen var vi lige en smut nede for at se hvor Sommer Summarum optages - her er Daniel og Freja ved "Flugten fra Borneo" som altså slet ikke er så stor i virkeligheden som i fjernsynet!!


underskrift copy

1 kommentar:

  1. Hvor ser det godt ud, Tina!

    Vi var der jo sidste år - og det er intet mindre end fantastisk :) - Jeg havde dog helt glemt varmen... Pyha. Godt I havde vand med!

    Kh Laila

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...