torsdag den 26. maj 2011

Daniel 10 år!!! #1

Hvor er det altså vildt at min "lille" dreng fylder 10 år i dag - faktisk var det lige præcis 10 år siden, klokken 19.15, at han så dagens lys på Skejby Sygehus efter en fødsel der blot varede 4 timer og 15 minutter fra den aller første ve!!!

Det er altså 10 år siden at vi - Morten og jeg - blev forældre til vores første ønskebarn, og selvom han bestemt ikke var planlagt så var han mere end velkommen (efter vi lige havde vænnet os til tanken om de dér 2 streger på graviditetstesten :).

Fantastisk er det at tænke tilbage på alle de dejlige stunder og minder sammen med Daniel og både skræmmende og spændende er det at tænke på alt det han skal opleve de næste 10 år - HULK... Min lille dreng bliver nu virkelig STOR!!!!!

MEN, lige nu nyder jeg at han er som han er!!! Han er min stjerne og jeg er SÅ stolt af ham - han er fantastisk!!!!

Øverst på Daniels ønskeliste stod en ny CYKEL og det skulle være lige præcis dén cykel som han havde forelsket sig i hos cykelhandleren - En Kildemoes cykel med hele 7 gear til 3700 kr!!! Wauw, tænk at det er så dyrt at købe cykel til sine børn (og "GULP" vi har 4 stks unger...!!!) - men da vi ønsker at betale ekstra for kvalitet, så må det jo være sådan det er og drengen fik sit allerhøjeste ønske opfyldt :)

Her sidder han ved morgenbordet - efter at være blevet vækket af hele familien med flag og sang... Han har lige læst kortet fra os og har slet ikke opdaget at Morten har kørt cyklen ind bag ved ham :)
Hold op, hvor blev han bare glad da han så den :)


Efter morgenmad skulle cyklen selvfølgelig afprøves og så cyklede knægten i skole 20 minutter før end han plejer - han var SÅ stolt og glædede sig vildt til at dele slikkepinde rundt i klassen og selvfølgelig til at følges med alle kammeraterne hjem til fødselsdag efter skole :)


Og så lige et billede af prinsessen, som nok næsten har glædet sig ligeså meget som fødselsdagsbarnet til denne dag :)


Ja, efter at have sendt børn afsted og afleveret børn, så fik moren godt nok travlt med at pynte op, bage og gøre klar til ryk-ind af 19 friske 3. klasses drenge - indlæg følger!!!! :)

underskrift copy

6 kommentarer:

 1. Hejsa. Tillykke med jeres Daniel´s første runde fødselsdag. Det er stort. Mormor sidder her med tårer i øjnene. Er bare så stolt over den dejlige knægt og hans søskende. Sikke en flot cykel, har faktisk aldrig set en flottere cykel. Hold da op hvor må han være glad . Tænk at have sådanne nogle fantastiske forældre som dig og Morten er. Knus fra en stolt Mormor.
  ps. Vi glæder os til på søndag!!!

  SvarSlet
 2. Hej igen. Jeg glemte at sige at det er nogle fantastiske billeder af både Daniel og Freja.

  SvarSlet
 3. Tillykke med ham, Tina! 10 år - det er altså vildt... Uha, som tiden går.

  Han ser så glad og tilfreds ud, som mon ikke du har lavet en god dag for ham :)

  Kh Laila

  SvarSlet
 4. Tak Mutti :)
  Ja, han er bare fantastisk og har virkelig fortjent at blive fejret med manér!!! Han var SÅ glad, da jeg puttede ham her til aften, så jeg er sikker på at han har haft en god dag! Vi glæder os også rigtig meget til på søndag :)

  Tak Laila :)
  Ja, det er vildt så hurtigt det går - 10 år, det er altså meget!!!
  Jeg har ihvertfald gjort mit bedste til at leve op til de høje forventninger - og jeg tror faktisk at jeg har gjort det godt :) Daniel var så tilfreds og måske også lettet over at det har været SÅ god en dag :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Igen et stort tillykke med Daniel`s 10 års fødselsdag, jeg kan se på billederne, at han har haft en fantastisk dag og kunne også høre det i telefonen, da jeg talte med ham i går aftes. Det største fødselsdagsønske blev opfyldt og så dele slikpinde ud i klassen - waw. Vi glæder os til at fejre ham på søndag. Knus fra farmor

  SvarSlet
 6. Hej med dig!

  Hjertelig tillykke med din søn! Uha tiden går hurtigt syntes jeg før man får set sig om, så er det bettemand Noah, som bliver 10! :o)

  Endnu engang tillykke med ham!

  Knus Mie

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...