torsdag den 26. maj 2011

Daniel 10 år!!! #2 (festen)

Når man sådan fylder 10 år, så skal der da være fest!!!

Og hold da op, hvor har jeg haft travlt med at pynte op, bage og gøre klar - der skulle nemlig komme 19 friske 3. klasses drenge til fødselsdag efter skole og af erfaring ved jeg at de sagtens kan sætte en del mad til livs efter en lang skoledag :)

Sådan her så bordet ud da drengene ankom - dækket med hvid papirsdug og en bort af gavepapir i Daniels yndlingsfarver og med stjerner på, købt i REMA samt matchende bloklys og servietter...

Menuen (som fødselsdagsbarnet selvfølgelig helt og aldeles selv havde betemt!) bestod af vores totale yndlings fødselsdagsboller med smør...


... frugtspyd...


... og selvfølgelig også vores totale yndlings chokolade-muffins i fine stjerne-muffinforme!!!
Fornemmes der mon et stjerne-tema??? Såmænd også mit out-fit passede ret godt ind i "stjernerne" - købt i går i REMA til 100 kr - den måtte altså med hjem til festdagen ;)


Nå, men inden spisning, blev gaverne som sædvanligt uddelt vha flaskehalsen peger på :)


Og efter spisningen stod den på fodboldturnering - arrangeret af Daniel selv og så med hjælp af farmanden som dommer!!! Efter kampen var der titler og præmier i form af en flødebolle til alle - Daniel fik titlen "Turneringens Topscorer" og det var han ret stolt af!!! Her har han lige scoret ét af sine fire mål :)


Efter turneringen var der fri leg i haven, hvor der bla. blev spillet fodbold og hoppet på trampolinEfter fødselsdagen skulle over halvdelen af drengene (inklusiv Daniel) til fodbold, så festen blev lige sluttet af med en omgang pizza-boller og grøntsags-spyd...


... hvorefter flokken gjorde sig klar og cyklede i samlet trop ned til hallen!!!

Daniel havde bestilt sin livret LASAGNE, uden grøntsager men med bacon på toppen, til aftensmad - så da han kom hjem fra fodbold kunne vi sætte os til bordet og snakke om den dejlige fødselsdag mens vi spiste lasagne og de resterende grøntsags-spyd!


Det var en meget glad og tilfreds 10-årig dreng jeg puttede i sengen her til aften - nu glæder han sig rigtig meget til på søndag, hvor hele familien kommer til brunch :)

Ps: Vores favorit-opskrifter deler jeg på min opskriftside, når jeg får tid - meld dig evt som fast læser dér :)


underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Ja opskrifter vil vi gerne have - for de muffins ser da bare alt for lækre ud :-) Ser ud som om I havde en dejlig dag - og tillykke med din store dreng!

  SvarSlet
 2. Hej Randi :)
  Jamen, de muffins er nemlig bare vildt lækre - du skal nok få opskriften, når jeg lige finder tiden til det :)
  Tak for lykønskningen!!! Vi havde en virkelig dejlig dag :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...