søndag den 1. maj 2011

Det er ikke altid let at være kat...

... ihvertfald ikke i vores have og da slet ikke i denne tid, hvor et solsorte-par har valgt at "slå sig ned" netop dér og bygge rede!!!

For solsorte-parret passer godt på deres rede og har derfor set sig sure på Liva, som de - med god grund selvfølgelig! - ser som en stor trussel!

Derfor skælder de ud ligeså snart de ser hende og så forfølger de hende rundt i haven og dykker nærmest ned efter hende!! - de stopper først med at skræppe når hun går ind igen!!!

Her sidder solsorte-far i det lille træ og skælder ud... Og Liva prøver bare på at finde et sted i haven, hvor hun kan være i fred, men desværre må hun gang på gang opgive og lægge sig ind i sofaen i stedet for...


Stakkels Liva :)


underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Det er altså synd for Liva.

  SvarSlet
 2. Stakkels mis-- den er da det mest uskyldige væsen. Kunne aldrig finde på at røre solsortene :)Ja det er typisk, man kan altid høre på fuglene, når der er en kat i haven. Fuglene rotter sig sammen. Knus fra Mutti.

  SvarSlet
 3. Hi hi :-)
  Men holder nu med solsorten :-)

  SvarSlet
 4. Dorte: Ja, det er lidt synd for Liva, det er jo ikke rart at få skæld ud flere timer hver dag - jeg håber ikke det ta'r for hårdt på hendes selvværd :)

  Mutti: Jeg synes dét er sejt af fuglene sådan at rotte sig sammen og beskytte deres reder!! Og nej, vi er ihvertfald aldrig i tvivl om Liva er inde eller ude - det kan vi nemlig høre på solsortene :)

  Losarinas mor: Det gør jeg faktisk også, for jeg ville da gøre det samme som solsorten, hvis der listede et rovdyr rundt og truede mig og min familie!! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...