lørdag den 7. maj 2011

Hvad massage kan gøre!!! #2

Sørme om ikke han gjorde det igen - Morten altså - bestilte massage til i aften samt handlede ind, lavede mad, serverede, ryddede væk og puttede børn, fuldstændig ligesom sidste fredag!!

Det var fantastisk bare at kunne nyde eftermiddagen og aftenen i haven i det dejlige solskinsvejr!!!

Jeg nød en kold øl på terrassen mens jeg hurtigt skimmede reklamerne for interessante "must-haves" (jeg ser nemlig kun efter non-food-varer i reklamerne!) - konklusionen blev, at Kvickly får besøg af mig på mandag efter arbejde, for de har nogle super gode "must-haves" til haven!!! :)


Og så fik jeg plantet de fine Akelejer, som jeg har fået af min mormor, over i min flotte gamle zinkbalje, som jeg for flere år siden fandt i en grøft ved en mark hos Mortens søster og som jeg er super glad for.

Jeg elsker Akelejer og glæder mig til de kommer til at fylde zinkbaljen ud - og så er jeg spændt på hvilke farver de har!!!


Vores kanin, Stine, nød eftermiddagen på græs, mens hun spiste masser af mælkebøtteblade, som Noah plukkede i bedene - jo, det er sørme skønt at være selvforsynende med kaninfoder! ;)


Vores frugttræer står i fuld flor nede i baghaven og jeg kunne altså ikke dy mig for at plukke lidt æbleblomster til en lille vase - de dufter helt fantastisk og så er de så smukke med de hvide blomster og lyserøde knopper.


Menuen i aften stod på lasagne, men Morten havde da også lige lavet en lille forret til de voksne med advokado og rejer - uuuuhhhmmm!!!


Efter maden var der hygge på terrassen sammen med vores piger. Noah var nemlig blevet puttet og Daniel var løbet ned på det grønne område for at spille rundbold.Og til slut fik manden min selvfølgelig sin velfortjente ½ times massage :)

underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Skønne billeder! Lyder som en dejlig dag, og jeg er ret misundelig :)

  SvarSlet
 2. Lyder skønt, Tina! Jeg kender få mennesker, som hygger sig som dig :)
  Jeg er dog endnu mere spændt på at høre nærmere om din Morsdags gave. For det lyder da for lækkert!

  Kh Laila

  SvarSlet
 3. Miv: Tak! Ja, det var virkelig en dejlig dag og hold op hvor jeg nyder når Morten tager sig af aftensmad og oprydning - det er SÅ skønt!!! Måske nyder jeg det ekstra meget, fordi han så ofte arbejder på kontoret mens jeg laver mad og samtidig har alle børnene?? Ihvertfald er det dejligt engang imellem at have en "fri-eftermiddag" derhjemme!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Laila: Tusind tak, det ta'r jeg da som en kompliment :)
  Men jeg elsker bare alt der er hyggeligt og kan se det hyggelige i næsten alt :)
  Jeg glæder mig også helt vildt til imorgen!!! Jeg har aldrig været der før, men er kørt forgæves og har ringet forgæves flere gange - det bliver ret spændende... Måske jeg har for høje forventninger??? Har du mon været der?
  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Det var bestemt også ment som en kompliment :)

  Jeg har været der - ikke til brunch, men en frokost. Det var virkelig godt. Hyggeligt sted og LÆKKER mad :)

  God tur!
  Kh Laila

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...