tirsdag den 10. maj 2011

Endelig med bål-plads!!!

Herhjemme har vi i laaaang laaaaang tid (flere år faktisk) gerne ville ha' en bål-plads. Vi har talt meget om placering, hvordan skulle det se ud, hvad skulle vi sidde på omkring bålet osv osv....

Det er altså bare blevet ved snakken...

Men da Morten havde fødselsdag for en måneds tid siden, havde børnene og jeg købt en stor gave til ham - til gavn for hele familien - nemlig et Weber-bålsted!!!

Han blev rigtig glad for det, vi fik det samlet og så har det ellers bare stået i garagen og ventet på, at vi kunne få taget os sammen til at få det startet op - lige indtil i dag, hvor vi endelig fik vores debut med at tænde bål i egen have!!!

Børnene synes det var vildt spændende og hyggeligt - her sidder de fuldstændig opslugt af at se bålet blive tændt op :)


Marshmallows var selvfølgelig indkøbt til indvielsen og der blev ristet rigtig mange, spist mellem et par Mariekiks :)
Hvad hedder det egentlig??


Vi kalder det "en ufo"... Hvad kalder du det?


underskrift copy

6 kommentarer:

 1. Den er en god grund til at få en have. Og hvor er det bare nogle søde unger. I får den bedste sommer ved bålpladsen.

  SvarSlet
 2. Det ser skønt ud, Tina.
  Det er så hyggeligt at have bål i haven - jeg har vist en opskrift på sådan nogle bålpakker et sted. Brød med fyld i. Dem elsker vores børn. Måske det var noget?

  For øvrigt - sådan en Webersag er da helt vild flot. Måske også en strategisk win-win gave :O)?

  Knus Laila

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud. Vi har også snakket om bålplads i flere år. I år skal det være helt sikkert:-) Kh Christina

  SvarSlet
 4. Vibeke: Ja, man er da nødt til at have en bålplads når man har en have - det har vi sagt siden vi første gang købte hus for 9 år siden... :)
  Jeg er også ret sikker på at vi nok skal blive rigtig glade for bålstedet!!! Faktisk er jeg mest nervøs for om vi kommer til at genere naboerne med al den røg...

  Laila: Ja, det er virkelig hyggeligt og jeg har også glædet mig til vi kunne få taget os sammen :) Jeg vil vildt gerne ha' opskriften på dine bålpakker!! Måske du kan lave et blogindlæg - du er vel en erfaren "bål-ejer" med gode opskrifter i ærmet ;)
  Og ja, den er faktisk ret pæn og så er den jo flytbar... Så må vi se om vi skal ha' lavet et integreret bålsted i haven på et tidspunkt (men faktisk tror jeg bare det vil forblive ved snakken mange år endnu :)
  De dér strategiske Win Win gaver - ja, det her var så én af dem ;)
  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig flot og hyggeligt ud. Kender ikke disse marshm... Kender dog mariekiks :O). For mig hører bål og snobrød sammen. Glæder mig til at se bålstedet. Knus fra farmor

  SvarSlet
 6. Din idé om et bålindlæg vil jeg lige tage med mig, Tina :)

  Jeg skal tænke på dig, næste gang vi laver bål :)

  Det er det sjove ved denne verden - man har alle mulige mennesker, som er mere eller mindre kendte, med sig rundt i hverdagen :)

  Knus Laila

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...