tirsdag den 31. maj 2011

Et indlæg om at have sidste dag i dagplejen og være helt og aldeles Klar, Parat til Børnehavestart!!!

I dag har Silje haft sin aller sidste dag hos vores fantastiske og dygtige dagplejer!!! Vi har jo stadig Noah dernede, så helt farvel skulle vi heldigvis ikke sige - ellers havde jeg nok uden tvivl måtte knibe en del tårer, for den dagplejemor er vi bare SÅ glade for allesammen!!!

For at fejre Siljes sidste dag som dagplejebarn var der inviteret til forældrekaffe hos dagplejeren. Tidligt i morges bagte jeg chokolademuffins, som Silje havde med, og som hun så pyntede om formiddagen sammen med dagplejeren - og hold da op, hvor var hun bare STOLT da hun kunne bære fadet med kager ind - med begejstring og ros fra forældre og børn!!!
Her sidder hun som den allerførste ved bordet og kan slet ikke vente med at ta' en kage - hun har jo ventet hele dagen :)Nu venter der helt nye og meget spændende udfordringer for min lille store pige og jeg er ikke ét sekund i tvivl om at hun er helt og andeles klar til at starte i børnehaven i morgen!!!

Hun er helt renlig, også om natten - hun siger helt selv til når hun skal på toilet. Hun bruger hverken sut eller puttepude længere og hun sover ikke middagssøvn mere.

Hvis jeg spørger hende hvad hun glæder sig mest til ved at begynde i børnehave, så siger hun at hun glæder sig til at have madpakke med og til at få venner - Nu er det virkelig den sociale udvikling der skal i fokus og det bliver SÅ godt for hende at være sammen med børn på hendes egen alder!!!

Til madpakken har hun bestilt pizza-boller, så jeg må lige have sat dejen til kold-hævning natten over, så jeg kan bage en portion i morgen tidlig - for hvad hun ønsker, skal hun selvfølgelig få!!! :)

underskrift copy

6 kommentarer:

 1. Ej hvor skønt og nøj hun ser glad ud. Øv hvorfor bliver de så hurtige store, min dreng starter til nov i børnehaven og det fatter jeg ikke. Mvh Dorthe

  SvarSlet
 2. Hun ser da bare så sød ud, Tina. Sådan nogle kære og smilende øjne :)

  Held & lykke med starten i morgen. Mon ikke hun bliver lidt træt bagefter? Mange nye indtryk...

  Hvor sødt, at hun selv kan sige, at hun skal have nye venner :)

  For øvrigt en fantastisk fødselsdag, som du har holdt for Daniel!

  Knus Laila

  SvarSlet
 3. Hvor ser hun bare glad og stolt ud!
  Det er en fantastisk udvikling der sker på få måneder, når de pludselig går i bh!
  Sejt hun glæder sig tilnye venner, men det er jo også rigtig fedt;)
  Rigtig god første bh dag i morgen:)

  Kh

  SvarSlet
 4. @Dorthe: Ja, det er helt vildt så hurtigt tiden går!! Heldigvis er hun mere end klar til nye udfordringer, men det er da uden tvivl med en ret så stor klump i halsen, at jeg afleverer min lille pige i morgen...

  @Laila: (ja, jeg har lige hapset din @ - for jeg synes det ser så sødt ud, håber det er ok? :)
  Jamen hun er altså også bare sød :)
  Alle de nye indtryk kommer uden tvivl til at køre hende træt - og når hun så ikke sover middagssøvn, så er jeg ret spændt på hvordan det kommer til at gå!!
  I morgen henter jeg hende efter de har spist madpakker!!
  Det dér med vennerne, det snakker hun meget om - måske fordi hun har været den store i dagplejen (den næstældste bliver først 2 til juli). Ingen tvivl om at det bliver godt for hende at kunne LEGE med jævnaldrende!!

  Daniel var også ovenud tilfreds - dejligt at kunne leve op til de høje forventninger :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 5. @Mille: Tak :) og ja hun var bare SÅ stolt - det er faktisk ret spændende om hun overhovedet forstår hvad det er der skal ske i morgen... Men vi har været på besøg i børnehaven en formiddag, hvor hun bare nød det og sugede ALT til sig! Da vi skulle hjem sagde hun: "Åh mor, jeg vil så gerne være her!!" - så jeg håber og tror på at det nok skal gå godt :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt forstå - du er stolt Silje - sikke flotte kager du har lavet. Det bliver en spændende dag i morgen, som farmor glæder sig til at høre mere om. Stort knus f

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...