lørdag den 2. juli 2011

Et indlæg der nok mest af alt handler lidt om.... hygge og træthed!!!!

I dag er Noah, Silje og jeg alene hjemme - Morten sendte vi med toget ved 9-tiden mod Århus til en kammerats polterabend og de store er jo i København sammen med mormor og morfar...

Der har været en dejlig ro mens over-pyldrede Noah har sovet i barnevognen! - og mens jeg har taget kampen op mod bunkerne af vasketøj, har Silje nydt at have huset for sig selv og hun har bestemt ikke kedet sig.
Hun har spillet Oline på computeren og leget tog i stuen...... og så har hun lavet puslespil i massevis.


Og da vi så kom til at se på vores lille tavle i køkkenet...


... og jeg kom til at tænke på vores "på-gensyn-om-en-uge-afsked" i går... Ja, så blev vi da nødt til liiige at ringe, for at høre hvordan storebror og storesøster har det :)

Silje taler her med Daniel, som kan fortælle, at de er hos moster om 10 minutter og at de skal i Tivoli i morgen. Da de siger farvel, siger Silje: "Farvel Daniel, jeg elsker dig" og jeg kan høre Daniel sige: "Nååå Silje, jeg elsker osse dig!"... Hvor sødt er det lige!!!??


Over-pyldrede Noah er igen stået op og de hopper lige nu rundt i dobbelsengen mens de griner og hviner - det er da hyggeligt!!

Men hold da op, hvor er jeg egentlig træt og jeg må indrømme, at jeg faktisk allerede glæder mig til de skal i seng...

Så mon ikke jeg lige om lidt bestiller et par pizzaer på just-eat.dk til levering kl. 17.30 og at ungerne snart kommer i bad, så der er dømt pizzahygge og tidlig putning (de sov også først ved 22-tiden i går aftes og stod op ved 07-tiden) og at moren dermed kan nyde en dejlig lang aften med de første afsnit af Lærkevej som bliver vist kl. 20????

Det tror jeg vist nok jeg gør!!! :)

underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Håber du fik/får din fri aften...sådan nogle er nu ikke så dårlige...og skønt med søskendekærlighed og kærlige børn ;o)

  SvarSlet
 2. Er du vimmer en samling tumledyr I har.... Hvor fedt :) Og skøn blog, du har her... Melder mig straks som fast læser.

  SvarSlet
 3. Hun hygger sig rigtig Silje pigen -håber også moren fik en hyggelig og rolig aften uden alt for mange projekter.

  SvarSlet
 4. Sikke en hyggedag. Dem kan man blive helt høj af.

  SvarSlet
 5. @Pia: Jeg fik min fri-aften og jeg NØD den :) Jeg tror allerede børnene var puttet ved 19-tiden, det var SÅ skønt!!! Det trænger man altså til engang imellem - jeg gør ihvertfald :)
  Kh Tina

  @Betine: Mange tak og velkommen til :) Jeg kigger også ind til dig!
  Tumledyrene har vi ønsket os til de små - de er så fede og bliver brugt rigtig meget af både store og små!! De er fantastiske!!!
  Kh Tina

  @Dorte: Silje nød virkelig at være helt alene sammen med mor - og mor nød aftenen helt alene og helt uden andre projekter end at slappe af og nyde ;)
  Kh Tina

  @Rie: Ja, det var bare en skøn skøn dag og netop sådanne dage kan man leve højt på :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...