søndag den 31. juli 2011

Et indlæg med lidt om vores udflugt til Fårup samt bålhygge!!!

Sidste år blev sommerferien holdt i Nordjylland, hvor vi var i Fårup Sommerland for første gang, hvilket var et stort hit!!!

Børnene har snakket rigtig meget om Fårup, så det lå ligesom lidt i luften at vi måtte besøge stedet igen i år. Og da vi med vores Odense Zoo årskort også får ½ pris på Fårup-billetterne, så måtte vi da udnytte det...
En af dagene her i ugen blev bilen derfor pakket med badetøj og madkurv og så satte vi kursen mod Sommerlandet :)

Vi havde en dejlig dejlig dag, som vi alle nød!!

Som altid, når vi er i en forlystelsespark, startede vi i "børneland" så de små kunne prøve lidt forlystelser inden Noah skulle sove...Det var fantastisk at se og høre dem grine og hygge sig :)

Så skulle Noah sove... Men Silje faldt altså også i søvn - for selvom man er 3 år og bestemt ikke sover middagssøvn længere, så kan det altså godt være tiltrængt engang imellem...!!


Imens de små sov, hoppede Morten, Daniel og Freja i badetøjet, for det nye vandland skulle da prøves - og hold op hvor de morede sig... Selvom vandet var vildt koldt!!!!
Hvor har der altså også været mange dejlige sommeraftner i ugens løb - vi har virkelig nydt de aftener hvor vi kunne sidde længe ude og bålstedet har da også været i brug et par af aftenerne - NØJ, hvor er det altså bare hyggeligt!!!

underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...