menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

søndag den 31. juli 2011

Et indlæg med lidt om vores udflugt til Fårup samt bålhygge!!!

Sidste år blev sommerferien holdt i Nordjylland, hvor vi var i Fårup Sommerland for første gang, hvilket var et stort hit!!!

Børnene har snakket rigtig meget om Fårup, så det lå ligesom lidt i luften at vi måtte besøge stedet igen i år. Og da vi med vores Odense Zoo årskort også får ½ pris på Fårup-billetterne, så måtte vi da udnytte det...
En af dagene her i ugen blev bilen derfor pakket med badetøj og madkurv og så satte vi kursen mod Sommerlandet :)

Vi havde en dejlig dejlig dag, som vi alle nød!!

Som altid, når vi er i en forlystelsespark, startede vi i "børneland" så de små kunne prøve lidt forlystelser inden Noah skulle sove...







Det var fantastisk at se og høre dem grine og hygge sig :)

Så skulle Noah sove... Men Silje faldt altså også i søvn - for selvom man er 3 år og bestemt ikke sover middagssøvn længere, så kan det altså godt være tiltrængt engang imellem...!!


Imens de små sov, hoppede Morten, Daniel og Freja i badetøjet, for det nye vandland skulle da prøves - og hold op hvor de morede sig... Selvom vandet var vildt koldt!!!!




Hvor har der altså også været mange dejlige sommeraftner i ugens løb - vi har virkelig nydt de aftener hvor vi kunne sidde længe ude og bålstedet har da også været i brug et par af aftenerne - NØJ, hvor er det altså bare hyggeligt!!!





underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...