søndag den 10. juli 2011

Et indlæg om en helt igennem fantastisk dejlig og hyggelig dag med cirkus og krabbe-fangeri!!!!

I dag har vi været en lille smut i Århus, nærmere betegnet Tangkrogen og Marselis Lystbådehavn - det var nemlig dagen for den årlige Cirkus Benneweis hygge-dag, som Mortens farmor inviterede til for 8. år i træk, for Morten, hans storesøster og deres familier... Det er en super dejlig tradition, som både børn og voksne RÅ-nyder!!!

Jeg er vild med cirkus og synes det er fantastisk at mine børn hvert år får lov til at opleve denne helt specielle "verden"...


Inden forestillingen spiste vi, traditionen tro, frokost på en restaurant på lystbådehavnen. Der er virkelig en hyggelig og dejlig rolig stemning dér på havnen og børnene elsker at kigge efter fisk og fange krabber på broerne, inden vi fulde af forventninger begiver os afsted mod det store cirkustelt!!!
Vi er som sagt så heldige, at Oldemor er den glade giver af både frokost og logébilletter til os allesammen!
Silje var med for første gang (vi har nemlig besluttet, at det kun er for de børn der er fyldt 3 år) og hun var meget begejstret og fascineret af ALT det der foregik i manegen... Hun var bare SÅ dygtig til at være med og levede sig fuldstændig ind i denne verden af artister, klovne, heste, elefanter, hunde, savsmuld, lys, musik, popcorn osv. osv. - og så klappede hun selvfølgelig med ligesom alle vi andre - det er altså lige til at få ondt i hænderne af al den klappen :)Her er hele cirkusflokken så - foruden mig altså - og Freja er vist allerede gået i gang med at nyde popcornene ;)
Til næste år er det yngstefætteren Magnus' tur til at komme med for første gang, så er han nemlig fyldt 3 år - Noah må så lige vente endnu et år... og SÅ er vi fuldtallige!!!


Efter forestillingen gik vi - Morten, børnene og jeg - tilbage til lystbådehavnen... Vi skulle altså lige opleve lidt mere af den dér dejlige stemning :)

Og så havde vi rigtig tid til at se på alle de andres krabbefangster og selv forsøge at få øje på nogle af de sjove havdyr nede i vandet...... og sørme om ikke vi var så heldige, at finde to stykker snor og to klemmer, som nogen havde ladet ligge på bådebroen - fantastisk!!! For så kunne børnene nemlig også selv prøve at fange nogle krabbater og det gjorde de så...

... og imens sad Morten og jeg på en café/restaurant ved siden af og nød synet af vores fantastiske børn, som var fuldstændig optagede af at fange krabber - samtidig nød vi en caffe latte og så den bunke af gamle billeder fra Mortens barndom, som farmoren havde med til ham i dag - fantastiske billeder fra 70'erne!!!


Inden vi kørte hjem efterlod vi selvfølgelig krabbe-fanger-grejet til andre, og så spottede vi en båd med det skønne navn "Sinkadusen", som er mit kælenavn til Noah - Lidt sjovt, så det måtte da lige foreviges :)


Efter en hyggelig og dejlig dag i det århusianske, er børnene og jeg nu tilbage i sommerhuset - farmanden har vi sat af derhjemme, da han lige havde noget arbejde der skulle færdiggøres...

Imorgen venter os en dag helt uden planer - dog får vi besøg af min mormor og så skal vi da også lige en smut til Hvide Sande efter lidt fisk til frokosten!!!

underskrift copy

1 kommentar:

  1. Sikke nogle dejlige cirkusbilleder. Dejligt at høre, at Freja og Daniel havde haft en dejlig ferie i København sammen med mormor og morfar. Nu må silje snart ud til farmor - så hun kan få sin bamse. Fortsat god ferie. Knus farmor

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...