søndag den 24. juli 2011

Et indlæg om vores dag i det vilde vesten - High Chaparral!!!

Fredag var det endelig tid til at ta' en tur til det vilde vesten i western-parken High Chaparral, en oplevelse som vi havde glædet os vildt meget til og havde ret så store forventninger til!!

Vi startede selvfølgelig med at besøge western-shoppen, for at få udstyret børnene med cowboy-hatte og guns... Og så gk det ellers løs i Buffalo City, hvor rammerne var perfekte til børnenes cowboy-lege :)Da børnene havde leget færdigt samt prøvet at ride på cowboy-hestene, indtog vi selve parken hvor vi blandt andet mødte sheriffen i Buffalo Springs...... og her nogle besøgende ligesom os, men som altså bare har gjort en anelse mere ud af deres påklædning - meget fascinerende og gennemført må man sige!!!


I parken var der forskellige shows, som man kunne komme ind at se og vi var meget begejstrede for både "Lucky Luke Show", "Wild West Show" og "Saloon Show"...Vi var også med det gamle damp-lokomotiv på en spændende og farefuld rejse til Old Mexico - helt og aldeles på eget ansvar!!


Da vi på et tidspunkt gjorde holdt, blev toget invaderet at banditter, som ville røve alle vores værdier - de var ret farlige og bad alle i kupéen række hænderne i vejret!!
Heldigvis fik togfolkene til sidst overmandet banditterne :)

Vi havde en rigtig god dag i parken og børnene synes det var skønt at lege cowboys - men desværre levede konceptet ikke helt op til vores forventninger...

Rammerne var perfekte og de før-omtalte shows og togtur var fantastiske oplevelser, men helheden kunne godt være mere gennemført... Vi havde forventet, at der gik skuespillere rundt blandt de besøgende, som måske udfordrede og interagerede med os... Men man skulle altså selv være opsøgende og udleve det vilde vesten på egen hånd... - derfor er 1 dag i parken helt sikkert nok!!!

Vi er glade for at vi har prøvet at være i parken, men det er nok ikke lige et sted vi besøger igen foreløbigt - medmindre de ændrer konceptet selvfølgelig :)

Alligevel vil jeg anbefale andre børnefamilier at besøge stedet, for det er en helt unik park og en stor oplevelse for både børn og voksne!!!

underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det ud til at have været en god dag :)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker det billede af Noa - som står i sin regnfrakke - man kan se regndråberne i hans ansigt. Ja- alle de andre billeder er altså også gode.

  SvarSlet
 3. Hej Louise :)
  Det var altså også en rigtig dejlig, anderledes og spændende dag!!
  Jeg er vild med sådanne oplevelser, men vi blev desværre lidt skuffet over at konceptet ikke var mere gennemført... Det var jo bestemt ikke billigt hverken at komme ind eller leje hytten i to dage...
  Men alt i alt havde vi virkelig et par dejlige dage dér!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Hej Dorte :)
  Jeg er helt enig med dig i at dét billede af Noah er super skønt - i sådan en regnvejr er det fantastisk at ha' et vandtæt kamera!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Synes Silje ser lidt bange ud - da I blev overfaldt inde i toget - det kan jeg nu godt forstå - det ser meget livagtigt ud - uh ha :O)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...