søndag den 31. oktober 2010

Halloween

Så er første uge på arbejdsmarkedet som mor til 4 veloverstået og det er gået over al forventning.

Da jeg i mandags mødte i specialbørnehaven var der sat flag op og et stort skilt med “Velkommen tilbage Tina” på hoveddøren. Da jeg kom ind blev jeg mødt med knus af alle mine fantastiske kollegaer og de dejlige børn. De havde bagt kage og der var dækket op til fest med flag på bordet og da vi hyggede og spiste kage, sang de for mig og råbte HURRAAAAA – Det var bare SÅ overvældende fantastisk og LIGE hvad jeg havde brug for. Bedre velkomst kan man vist ikke ønske sig :) Det er en dejlig følelse at mærke at jeg har været savnet – og mærke at jeg også har savnet dem :)

Weekenden er blevet NYDT med fælles-familie-fødselsdag for vores Freja som bliver 6 år på torsdag og kusine Andrea som lige er fyldt 2 år.

Fredag var Daniel til Halloween-fest udklædt som selveste Grev Dracula – Han har helt selv fundet på kostumet – hugtænderne er “tænder” fra en plast-gaffel :)

www.tantetit.blogspot.com www.tantetit.blogspot.com

I dag har jeg syslet med Noahs pakkekalender og er nu færdig med 7 af gaverne, så der er stadig lang vej igen… Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer hvad det er :)

Daniel og Freja har lavet Halloween-pynt i perleplader…

www.tantetit.blogspot.com

… så ved indgangen er der nu pyntet flot op til halloween-besøgende :)

www.tantetit.blogspot.com

www.tantetit.blogspot.com

Slikket hænger klar på knagen så vi ikke får ballade med de uhyggeligt udklædte besøgende!!! Halloween skålen har Freja lavet i børnehaven sidste år!

www.tantetit.blogspot.comwww.tantetit.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare flot pyntet op til Halloween, og Daniel ser simpelthen så farlig ud! Jeg glæder mig til at se den flotte pakkekalender du laver til Noah.. Kh Mette

    SvarSlet
  2. Ja, børnene har virkelig hygget sig med at pynte op - skønt!!!
    Jeg glæder mig til at vise kalenderen frem :)
    Knus Titi

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...