søndag den 17. oktober 2010

Playmobil

Da jeg var 7 år gammel fik jeg mit første sæt Playmobil. Det var en bondegård med stald, dyr og andet tilbehør.

Dengang startede min passion for Playmobil og hvert år til fødselsdag og jul (selvom der kun er 1 uge imellem :) ønskede jeg mig nyt og jeg ELSKEDE det!!!

Da jeg var 10 år fik jeg mit allerstørste ønske opfyldt juleaften – jeg fik et Playmobil slot – det var fantastisk og med det samme måtte min far og jeg i gang med at samle det!!!

Jeg kunne få flere timer til at gå med at stille op og lege – og så behøvede jeg aldrig rode det op, for jeg havde nemlig mit helt eget Playmobil værelse – som dog også var min lillesøsters Barbie værelse :)

Mine forældre har været SÅ betænksomme at gemme alt mit Playmobil på loftet og i mandags fik Freja og jeg stillet det hele op på hendes værelse.

Det var helt vildt nostalgisk og vækkede ufattelig mange dejlige minder og imponerende nok, så kan jeg huske hvad hver enkelt lille del hører til…

www.tantetit.blogspot.com

www.tantetit.blogspot.com

Freja er super glad for det og synes det er rigtig sjovt og hyggeligt at lege med. Noget tyder på, at hun har arvet min passion for det helt fantastiske legetøj – hun har ihvertfald Playmobil øverst på sin fødselsdags og juleønskeliste!

I torsdags havde Daniel en kammerat med hjemme efter skole og for én gangs skyld ikke, var det IKKE Fifa 10 på Playstation der trak – Næh, de listede ind på Frejas værelse, lukkede døren og blev derinde i 2 timer :)

Bagefter tog jeg lige et billede af campingbussen som de bla. havde leget med.
“Manden med den gule hat” på tur med hele familien (17 børn – måske du kan finde dem alle, hvis du ser på begge billeder?? :)

www.tantetit.blogspot.com 
www.tantetit.blogspot.com

1 kommentar:

  1. Enlarged Hocks Syndrome in Most dogs

    Also visit my homepage: legal leads
    Feel free to surf my weblog :: lawyer search engine optimization

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...