onsdag den 13. oktober 2010

Reol-projekt

Da vi i 2001 fik Daniel købte vi denne reol i Ikea.
www.tantetit.blogspot.com
Vi har sådan set været glade for reolen, men jeg har bare hele tiden synes den var ret kedelig på en alligevel ubeskrivelig måde. Derfor har jeg flere gange overvejet at smide den ud, men da jeg er virkelig dårlig til at smide intakte ting, møbler etc ud, så er den altså blevet hos os alligevel. Nu står den på det værelse som Noah lige har overtaget fra Silje og ser stadig enormt kedelig ud som den står der op af den hvide væg…!!!
… lige indtil i går, hvor jeg havde besøg af min fantastiske far!
Dagen var sat af til det store reol-projekt og nu ser reolen altså sådan ud:
www.tantetit.blogspot.com
Vi har simpelthen “bare” skåret to tynde masonitplader til, så det passer med at de hver dækker otte firkanter. Så har vi tapetseret pladerne med det fantastisk smukke tapet som jeg har været helt vild med siden jeg første gang så det på Rakels gamle blog og siden hen hos rigtig mange andre bloggere!!!
Til slut satte vi pladerne bagpå reolen med små søm-stifter og VUPTI – så er der 1 stk fin, flot og skøn reol med en anelse mere personlighed end den gode gamle ;)
Nu er den blevet tør og jeg glæder mig til at få alle Noahs ting stillet på reolen :)

5 kommentarer:

 1. Ej det er da bare blevet rigtigt fint... :)) SÅ er det spændende hvad du skal bruge de sidste ruller til... Det er utroligt, så lidt der egentligt skal til.. :) Det bliver sikekrt fint, når tingene kommer i reolen.... .)

  SvarSlet
 2. I'm with Leia: Tak for det :) Jeg er også virkelig tilfreds med resultatet!!!

  Rakel: Tak! Ja, vildt at der ikke skulle mere til - nu er jeg pludselig helt vild med den :)Jeg havde kun 1 rulle, men der er jo stadig nogle meter tilbage som nok også skal bruges til et par projekter når jeg finder tid!!! :)

  SvarSlet
 3. Wow den er blevet flot!! Sikke noget fint tapet..

  SvarSlet
 4. Tak Mette-mus :) Jeg synes også den er blevet rigtig flot - vi er heldige at have så dygtig en far-mand!!!
  Tapetet er jeg også helt vild med - det er fantastisk!!! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...