onsdag den 20. oktober 2010

H.C. Andersens Hus

Mandag kørte vi til Odense for at besøge H.C. Andersens Hus.

På hjemmesiden havde vi set, at der ville være en special-rundvisning af selveste H.C. Andersen kl. 13 og vi ville undervejs møde nogle af de kendte eventyr figurer.

Det var en super spændende rundvisning og det var sjovt for børnene at gætte eventyrerne som skuespillerne repræsenterede og fantastisk at se de små teaterstykker de opførte.

Her er et lille uddrag af nogle af de eventyr vi så. Måske du kan gætte hvilke?

www.tantetit.blogspot.com“Prinsessen på ærten”

H.C. Andersen udpegede Daniel til at være prins i eventyret “Prinsessen på ærten” – her har de lige fundet ud af at hun er en ægte prinsesse.

H.C. Andersen spurgte Daniel: “Da du vågnede i morges, havde du så på noget tidspunkt tænkt tanken at du lige over middag i dag ville være Prins Daniel og gift med en prinsesse?”.

“NEJ, det havde jeg godt nok ikke!!!” svarede Daniel – som nægtede at give den smukke prinsesse et kys selvom hun stod med trutmund :)

www.tantetit.blogspot.com“Kejserens nye klæder”

www.tantetit.blogspot.comDen lille pige med svovlstikkerne”

www.tantetit.blogspot.comDen grimme ælling”

www.tantetit.blogspot.com"Klods Hans”

www.tantetit.blogspot.comTommelise”

“Kejserens nye klæder”  “Svinedrengen”

Vi sluttede af med historie-fortælling i “Børnekulturhuset Fyrtøjet” som ligge lige ved siden af H.C. Andersens Hus. Da det var slut fik børnene lov til at boltre sig i legerummet.

Pludselig var Silje væk og se lige hvor jeg fandt hende – hun har øvet sig i at klatre i ribben hos dagplejeren, så da hun så denne stige MÅTTE hun altså bare klatre op  - hvor er hun dygtig!!! :)

www.tantetit.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. Ja det var en rigtig god tur vi havde ind til Odense. Så var det jo også lige et stort plus, at Daniel lige kom i centrum og det klarede han rigtig godt, selvom der var rigtig mange tilskuere.

    SvarSlet
  2. Rigtig flot klare prins Daniel ! Hvor er du på vej hen Silje ?
    Det må have været en spændende dag.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...