fredag den 15. oktober 2010

Kan man være renlig når man kun er 10 mdr??

stock-vector-baby-boy-sitting-on-the-toilet-58103299
Jeg ved godt at det lyder vanvittigt og jeg ville nok heller ikke tro på det, hvis ikke jeg selv havde oplevet det – men vores Noah på bare 10 mdr. tisser på toilettet HVER gang han sidder der og ofte laver han også stort!

Normalt har vi ikke renlighedstrænet vores børn særlig meget – det er ligesom bare kommet helt naturligt når de er blevet 2½-3 år, men med Noah begyndte det ved et rent tilfælde.

Da vi i august måned var i Tyrkiet oplevede vi at Noah 2 dage i træk tissede og lavede stort om eftermiddagen når vi kom op på hotelværelset efter en hel dag ved poolen (vel og mærke på gulvet, da han jo lige havde fået badetøjet af ;)

Den 3. dag tænkte jeg, at jeg ville prøve at holde ham over toilettet da vi kom op, bare sådan for at se om der skete noget… Og det gjorde der altså – han både tissede og lavede med det samme! (Jeg blev dog noget overrasket over hvor meget sådan en lille tissemand kan sprøjte, så jeg lærte at han skulle have numsen GODT ned i toilettet :)

Sådan gik det så hver dag på ferien og efter vi er kommet hjem har jeg fortsat med at sætte ham på en gang imellem – og den er sikker HVER gang!!! Det er da vildt!

Nu kommer han på toilet om morgenen, efter dagpleje og om aftenen inden sengetid.

Da jeg nævnte det for dagplejeren tænkte hun at det lød helt åndssvagt og det måtte hun lige prøve af – men jo, hun måtte erkende at den er god nok – han tisser skam!!!

Det der er mest vildt er, at der kun går få sekunder fra han sidder der til han tisser. Han kigger lige ned på tissemanden og så kommer det…!!!

Jeg har tænkt mig at vi fortsætter så længe han synes det er fint og der er resultat?? Hvad tænker du når du læser det her??

7 kommentarer:

 1. Jeg tænker WAUW! Hvor er han da bare sej!
  Og hvorfor ikke bare fortsætte?

  SvarSlet
 2. Ja, han er altså sej!!!
  Jeg tænker egentlig også at jeg vil fortsætte - men alligevel så synes jeg bare han er ALT for lille - selvom han jo selv giver udtryk for at han er "klar"...
  Jeg har bare aldrig hørt noget lignende - ihvertfald ikke i nyere tid! For hvis man går tilbage til da jeg var barn, så sad man jo på potte fra man var helt helt lille og det synes jeg bare ikke rigtig man gør i dag...
  Men jeg synes det er sjovt at han bare kan - og jeg kan jo sagtens vise det til folk, for jeg har endnu ikke prøvet at sætte ham på uden gevinst!
  Det skal lige siges at han jo også stadig tisser og laver i bleen! :)

  SvarSlet
 3. Det er rigtig flot. Men jeg tror I er så heldige, at han måske synes det er sjovt at "sidde der" og I kender tidspunktet - hvor han skal tisse og lave stort og ikke at forglemme har I/du tålmodigheden til det. Der er ingen tvivl om, at Noah vil være renlig før han fylder 2 år - det var Martin faktisk osse.

  SvarSlet
 4. Hold da op Tina. Det er jo helt vildt. Dejlig blog du har i øvrigt. Du er bare å uper kreativ;o) Knus Nina

  SvarSlet
 5. Dorte: Ja, han synes det er helt okay at skulle på toilet - han kommer nu på hver gang han får skiftet ble og ofte er bleen tør. Når bleen er våd tænker jeg at så kan han nok ikke tisse, men jo det kan han. Her i sommerhuset har jeg kun prøvet 1 gang hvor han ikke tissede, men da var bleen også "varm"!!! :)
  Mine forældre og Mette har også set at det er rigtig og når de skifter ham tisser han også på toilettet!!!
  Jeg er spændt på hvad det bliver til med renlighed - for lige nu er han virkelig bevidst om at han skal give slip når han sidder der!

  Nina: 1000 tak :) Ja, det er vildt med ham Noah - og fuldstændig modsat af Silje som totalt nægter at sidde på toiletttet :)

  SvarSlet
 6. Jeg vil lige fortælle at Henning og jeg nu har været sammen med Tina og børnene i sommerhus siden lørdag.Vi har været vidner til, at hvergang Noah bliver holdt ud over toilettet kigger han ned på sin tissemand, og så TISSER han og det har han gjort HVER GANG en af os har skiftet ham. Man tror bare det er løgn, men det er GANSKE VIST AT NOAH TISSER NÅR HAN HOLDES UD OVER TOILETTET og det er mange gange i løbet af dagen, så det er ikke tilfældigt. Moster Mette er også vidne :)

  SvarSlet
 7. Lige til info mor(Dorte), så er jeg altså ikke renlig endnu.. så lad vær med at pral.. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...