onsdag den 6. oktober 2010

Hygge-eftermiddag

I går eftermiddags kom “gas og vandmesteren” og gjorde sådan at vi nu igen kan bruge vores opvaskemaskine og det var bare fantastisk!!!

Til aftensmad skulle vi have rester – min totale livret, for så kan jeg nemlig bruge min tid på at være sammen med børnene frem for at stå i køkkenet ;)

Så børnene og jeg besluttede at gå en tur på legepladsen inden spisetid… Det var lidt råkoldt og Noah sad lunt og godt i barnevognen :)

Hygge-eftermiddagHer kunne han sidde og se sin storesøster rutsche – for Silje-pigen tør nu prøve den STORE rutschebane på legepladsen – hold fast, hvor var hun stolt!!! :)

Hygge-eftermiddag  www.tantetit.blogspot.comMens Silje rutschede gik Daniel og Freja på mirabelle-rov. De fandt et mirabelletræ med røde mirabeller som stadig hang på træet – bare lidt for langt oppe og hvad gør man så??

Jo, storebror prøver selvfølgelig om han kan løfte lillesøster op, så hun kan nå dem – sødt :)

www.tantetit.blogspot.comDe fandt dog nogle på en gren lidt længere nede, så der var lidt at have med til madpakken i dag :)

2 kommentarer:

 1. Har siddet og kigget rundt hos dem der har tilmeldt sig som fast læser hos mig, og er nu faldet over din blog... mums nogle lækre børn, man kan godt sidde og blive helt misundelig over at ens mindste skud snart bliver 4.... men så giver det så mange andre muligheder, og så er det rart at kunne sidde og nyder så dejlige børn, uden lyd :o)
  Super fin blog, den glæder jeg mig til at følge.

  Kærlig hilsen
  Jill

  SvarSlet
 2. Jill: Jeg er glad for at du har lyst til at følge med :)
  Ja, det er lidt vemodigt når ens små pludselig ikke er så små mere, men som du siger, så giver det jo andre muligheder! Vi må bare huske at NYDE vores børn, for det går bare ALT for stærkt!!!
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...