onsdag den 6. oktober 2010

Rulle-mus

Denne rulle-mus som Noah sidder på købte vi til Daniel da han var helt lille. Det vil sige at Hr. Rulle-mus er ca. 9 år gammel.
Rulle-mus
Daniel har elsket den, Freja har elsket den, Silje elsker den stadig, men må nu dele den med Noah, som også har kastet sin kærlighed på Hr. Rulle-mus.
Det er der sådan set ikke noget at sige til, for den er altså også bare fantastisk. Den er lidt ligesom en “scooter”, men den kan bare bruges af meget mindre børn, da den ikke kræver ligeså meget balance som en “scooter”. Den har et bredt sæde og nogle gode håndtag, så barnet sidder godt og stabilt. Den har en god høj ryg, som egentlig ligner at det er en gå-vogn, men det er det altså ikke.
Som sagt har Noah nu fået øjnene op for Rulle-musen og bliver så lykkelig når vi sætter ham op på den. Han kan endnu ikke selv komme fremad, men forsøger gevaldigt! Det ser bare SÅ sødt ud når han sidder og hopper med hele kroppen for at komme frem :)
Men når man ikke selv kan komme frem, så er det jo heldigt at have en storesøster som hellere end gerne vil give en suse-tur rundt i huset – TJUHEJ hvor det går :)
Rulle-mus

6 kommentarer:

 1. Hvor er de søde.. det er lidt sjovt når de mindste bliver så store at de sådan kan suse rundt og være med.. :) Glæder mig til vi ses imorgen.. Bøger har vi snakket om, håber du er med på det? :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er altså fantastisk - men åh, hvor er det også hårdt inderst inde i mit hjerte, at min aller mindste lillemand nu ikke er så lille mere. Det er selvfølgelig dejligt at følge udviklingen og fantastisk at han bare er med og fuld fart frem, men indimellem kunne det være skønt bare at kunne "fryse" og NYDE den her tid bare lidt mere, for det går simpelthen ALT for stærkt lige nu!!!
  Jeg har det nok allermest sådan, fordi jeg ved med 99,999 % sikkerhed at Noah bliver det sidste skud på stammen... Jeg tror jeg kommer til at fælde nogle tårer når han tager sine første skridt ;)

  Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen og bøger lyder da som en fantastisk idé!!! Hvad skal jeg mon have med af materialer??
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Åhh Tina jeg kan sagtens følge dig i det med, at tiden en gang imellem godt må stå stille- de små bliver ALT for hurtigt store!...snøft!

  SvarSlet
 4. Mette: Ja, det er bare skrækkeligt så stærkt det går med de små... Det første år er det motorikken og det andet år er det sproget - det er spændende at følge og jeg forsøger virkelig at nyde hvert øjeblik, selvom det er svært at følge med - En "pauseknap" ville altså være en genial opfindelse!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Hvor er de dejlige - og man kan rigtig fornemme, hvor stor pris de sætter på hinanden. Hvor skønt

  SvarSlet
 6. Dorte: Ja, de har bare SÅ meget ud af hinanden -det er virkelig skønt at opleve!!!
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...