mandag den 18. oktober 2010

Græskar-lygter

Efterårsferien nyder børnene og jeg i et hyggeligt sommerhus på Fyn, sammen med mine forældre og min søster (hun skal dog arbejde hele ugen, men kommer over til os hver aften). Morten har desværre ikke ferie og må derfor blive hjemme – ØV!!!

Traditionen tro skal der laves græskar-lygter i ferien. De medbragte græskar skæres og udhules – en fantastisk aktivitet. som virkelig appelerer til føle- og lugtesansen :)

Det kræver lidt overvindelse at stikke hænderne ned i det kolde, klamme og ulækre græskar-snask. Men hold op, hvor børnene bare hyggede sig med det.

www.tantetit.blogspot.com
Da mørket faldt på var det spændende at få tændt lysene i græskarerne – her er så resultatet: En “hjerte-græskar-lygte” og en “forbavset/måbende-græskar-lygte” :)

www.tantetit.blogspot.com

4 kommentarer:

 1. Ihh hvor ser det altså hyggeligt ud:)
  Vi har også været igang - det er bare en vildt hyggelig aktivitet... kan se Silje også var med i første række!

  SvarSlet
 2. Hvor blev jeres lygter flotte. Det er nu bare hyggeligt med alle de små højtider. Og halloween-traditionerne klæder nu engang efteråret godt :-)

  SvarSlet
 3. Nej - hvor er de flotte - måske Rasmus og jeg skal lave sådan en i morgen

  SvarSlet
 4. Camilla: Det var virkelig også super hyggeligt -det er en dejlig aktivitet, som efterhånden er kommet til at høre efterårsferien til :)
  Ja, Silje var helt med og var nødt til at komme op på bordet for bedre at kunne nå ned i græskaret :)

  Fru Christensen: Jeg synes også de er blevet fine og så er det SÅ hyggeligt at kunne sidde indenfor og kigge ud på græskarlygterne når de lyser flot på terrassen!
  Ja, det er super hyggeligt med højtider og traditioner - efteråret er generelt en dejlig hyggelig årstid!!!

  Dorte: Ja, det er I da nødt til at lave!!! Det vil han uden tvivl synes er rigtig hyggeligt - mon ikke de også har lavet græskarlygter i Sabro? :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...