torsdag den 18. august 2011

Et indlæg om Elg-safari i Sverige!!!

På vores sommerferie i Sverige havde vi et stort ønske om, at opleve den fantastiske svenske natur... Med til naturen hører dyrelivet, så vi måtte altså lige en tur i en Elg-park, for at se de kæmpestore og meget fascinerende dyr!

Vi valgte Virum Elgpark ved Tuna i Vimmerby (blot få kilometer fra dér hvor vi boede) og det var et super godt valg!!!

Konceptet i parken var Elg-safari, hvor de besøgende bliver kørt helt ud til parkens tamme elge, hvor man så kan fodre, klappe og (hvis man har mod på det!) kysse elgene!!! - det var virkelig en stor stor oplevelse!!!

Her sidder familien i safari-vognene, klar til at møde de fantastiske elge!!!Da elgene hører traktoren, kommer de straks hen for at hilse på - her er det elg-tyren Harald, som stilede lige mod os...Vi havde fået udleveret grene med blade på, som vi kunne fodre elgene med, samt æble-, gulerod- og kartoffelstykker!Ham Harald var altså bare helt vildt sød - selv om han var kæmpe-koloenorm-stor!!! Og så havde han det mest fantastiske gevir som var helt vildt blødt og dejligt at røre ved...!

Daniel kunne ikke dy sig for at give ham et lille kys på den bløde mule :)Safari-manden sagde til mig, at jeg skulle give ham mit kamera, derefter bad han os om at ta' et stykke kartoffel mellem tænderne... Og så kom Harald og snuppede det - fantastisk!!!Noah blev helt vild med at fodre de store dyr - her lokker han én af hun-elgene med en gulerod :)


... Og hun lod sig heldigvis friste af tilbuddet :)


Der var et par små kid - tvillinger - og de var bare SÅ bedårende!!!


Rådyr var der også... Safari-manden fyldte deres trug med foder og ganske kort tid efter kom den store flok springende ud fra skoven - wauw!!!


Helt klart et anbefalelsesværdigt sted at besøge!!!

underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Hejsa.
  Hold da op for nogle fantastiske billeder. Alle ansigtsudtrykkende ( især fra Noah ) siger bare alt. Hvor er de bare store og vildt søde disse elge.
  Glæder mig til at se nogle af jer i morgen.
  Knus fra Mutti.

  SvarSlet
 2. Ej hvor ser det bare hyggeligt ud! Sikke fine billeder i har fået taget! Stod du uden for bilen noget af tiden da elgene var der? Tænker ift. billedernes vinkel. Det ved jeg slet ikke om jeg ville turde ;o)
  Men det kunne da være mega sjovt at prøve en dag :D Tak for anbefalingen!

  SvarSlet
 3. Hej Mutti

  Ja, det var en fantastisk oplevelse at være SÅ tæt på SÅ stort et dyr... Han stak jo simpelthen hovedet med det enorme gevir helt hen til os... Lidt overvældende for børnene, men på den go'e måde!! Vi var helt høje bagefter!!! :)

  Kram Titi

  SvarSlet
 4. Hej Julia
  Tak :)
  Vi måtte desværre ikke gå udenfor til elgene, det ville jeg ellers gerne prøve, men det er Safari-manden, som har taget de tre af billederne.. altså dér hvor vi fodrer elgen med munden :)
  Det var virkelig en stor stor oplevelse, så hvis I engang kommer derover til Vimmerby, så skal I altså prøve elg-safari!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...