mandag den 29. august 2011

Et indlæg om lommelygte-hygge på badeværelset...!!!

Jeg kan altid høre, hvor Silje og Noah er henne i huset, for når de leger er der altid grin, gråd eller bare larm... Og når der så er stille, ja så bliver jeg faktisk lidt bekymret, for så er det oftest fordi de laver "ulykker" (hvilket ikke er en sjældenhed!!;)

Her til aften var der pludselig ro og bekymret kaldte jeg på dem... Jeg kunne lokalisere svaret til at komme inde fra gæstebadeværelset, hvor jeg kunne se under døren, at lyset var slukket... Hmmm!!!

Døren blev kort efter åbnet og Silje stak hovedet frem... "Hvad er der mor??"


Jeg fik lov til at komme med ind for at se hvad de lavede og så må jeg indrømme, at jeg blev helt rørt...
De havde hver sin lommelygte i hånden og da Silje havde lukket døren, blev der helt mørkt i det vindues-tomme rum. De satte sig ned foran døren og så lyste de ellers rundt med lommelygterne, eksperimenterede og legede med lyset - dét var SÅ sødt og hyggeligt!!!


Hvor er der bare ikke noget der varmer mere, end når ens børn leger og hygger sig dejligt sammen... - det er fantastisk!!

underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Hvor dejligt der ik skal mere til end slukket lys på et badeværelse og en lygte og de så bare rigtig hygger sig.
  Du havde tilmeldt dig som fast læser hos mig,men øv du er væk nu.Blev da ellers lige så glad der var kommet 1 :-D Jeg har lavet om på siden,så kan være derfor du er væk :-/
  V.H. Kimmie.

  SvarSlet
 2. Hej Kimmie
  Jeg står godt nok stadig til at være fast læser hos dig - kan ikke tilmelde mig igen...
  Nogle gange driller blogger lidt og viser ikke de faste læsere på bloggens side... Måske du stadig kan se mig på dit betjeningspanel?? Prøv lige at tjeck det, for ellers så melder jeg mig bare fra og ind igen, for jeg vil selvfølgelig gerne læse med hos dig!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...