søndag den 28. august 2011

Et indlæg om en flygtig ubehagelig følelse af, at være jordens dårligste mor...!!!

I går lavede jeg et "stunt", som jeg sent vil glemme - og som jeg helt sikkert (forhåbentlig) ALDRIG kommer til at lave igen!!!

Jeg, Noah og Silje skulle hente Daniel, som legede hos en kammerat... Først satte jeg Noah i autostolen og for at kunne bruge begge hænder til at spænde ham fast med, dumpede jeg nøglerne om på førersædet...

Da jeg havde spændt Noah fast, lukkede jeg døren og gik om for at åbne den anden dør for Silje... Men den var låst - s***, s***, s***!!!! Alle dørene var låst.... Jeg var åbenbart kommet til at trykke på "lås", da jeg dumpede nøglerne og nu lå de så dér på førersædet (og ekstra-nøglen lå desværre også i bilen - super smart altså!!!)...


... og min lille nullermand sad dér i sin autostol - helt og aldeles låst inde!!!!


En hel time sad han dér, mens vi ventede på at Falck skulle komme og redde ham ud igen!!!

EN TIME! dét er eddermame lang tid!! - og hold da op, hvor havde jeg bare dén der ubehagelige følelse af at være jordens dårligste mor!!! Åh, hvor var jeg ked af det og måtte da også - uden Noah så det - lade et par "dårlig-samvittigheds-tårer" løbe ned af kinderne...

Heldigvis var det overskyet, så der var ikke varmt i bilen - for så havde jeg jo selvfølgelig smadret en rude - og der var ikke på noget tidspunkt panik!!!

Faktisk tror jeg slet ikke at Noah forstod, at han var låst inde - men jeg tror godt nok, at han undrede sig over hvorfor han skulle sidde dér i bilen så længe!!

Han r**kedede sig - virkelig!! Han gabte og græd selvfølgelig også, for hvor mærkeligt er det lige, at mor ikke åbner døren når man kalder?? Hun bliver bare stående udenfor - smiler, vinker, banker lidt på ruden og siger "hej hej, Noah" - dét er da også mærkeligt!!!

Langt om længe kom Falck-manden og i løbet af 5 minutter var Noah befriet og kunne endelig komme op til sin mor til kys, knus og kram i massevis - Dét var dejligt for begge parter!!! :)

underskrift copy

10 kommentarer:

 1. Åh stakkels dig, hvor må det ha været ganske forfærdeligt for dig.... Noah forstod det heldigvis ikke, lille pus....
  Jeg har tit gjort som dig, bare lige smidt nøglerne om på forsædet, men vil da bestemt ikke gøre det igen, for jeg kunne jo også komme til at låse....
  Kan godt forstå du føler dig som en dårlig mor... men sådan skal du ikke føle; du gjorde jo hvad du kunne; og som du selv skrev, hvis det havde været nødvendigt havde du jo smadret ruden....
  Tænk på at der trods alt kom noget godt ud af det... du har fået andre, især mig, til at tænke mere over ikke smide mine nøgler en anden gang....
  Ha en skøn søndag...
  smil fra Tina

  SvarSlet
 2. Det var jo en fejl, men hold kæft hvor kan jeg godt følge dig! Puha, for en oplevelse.

  SvarSlet
 3. Åh shit. Den var ikke god. Men det var jo på ingen måde med vilje.

  Men en hel time - det er lang tid!!! Kunne de virkelig ikke skynde sig mere end det, når der sidder et lille barn på den anden side.

  Puha. Håber, at både du og Noah er ok i dag.

  SvarSlet
 4. Sikken en dum oplevelse, utroligt det skulle tage så lang tid for Falck at komme til undsætning..
  Jeg har hørt om dette uheld nogle gange efterhånden - så du er ikke den eneste det er sket for hvis det kan trøste lidt..
  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 5. Det er jo sådan noget der kan ske.... forstår godt hvordan du har det, men det er helt sikkert dig, det var værst for......
  Kh Christina.
  og ps. det kunne også godt være sket for mig:-)

  SvarSlet
 6. Åh ja puha, det frygter jeg os altid mest at det vil ske. Sikke en oplevelse!

  SvarSlet
 7. Hejsa.
  Ja så er det dagen derpå :)
  Jeg Noahs mormor og morfar var lige en tur på genbrugspladsen med haveaffald. Da vi kom tilbage stod Tina og viftede med hendes Falck abbonnement kort og sagde, at hun ventede på at Falck skulle komme. Hvorfor det? Jeg er kommet til at låse Noah inde i bilen og tårene løb ned af kinderne. Der skulle ikke siges så meget, for hun havde jo ikke gjort det med vilje. Der var på intet tidspunkt panik på. Noah græd dog indimellem og sutten tog han ud og ind af munden. Godt at han ikke tabte den på gulvet :)Jeg synes godt nok også, at Falck kunne have kommet noget før. 60 min. er godt nok lang tid når man venter.
  Heldigvis aner Noah ikke hvad der var sket, og han led ingen nød. Tina spurgte ham, da falckmanden var kørt, om de skulle køre en tur i bilen og Noah svarede: nej.
  Daniel blev hentet af sin far.
  Knus fra Mutti.

  SvarSlet
 8. Åhhh stakkels jer! Sikken ubehagelig oplevelse!! Jeg har flere veninder, der har gjort det samme, så du er absolut ikke den eneste.... Jeg har endda en veninde, der blev låst inde af kæresten uden at kunne komme ud og uden mobil, så det kan åbenbart ske for både store og små. Og som du skriver er det nok allerværst for moren, for børnene mærker som regel ikke meget til det.... Så du er absolut ingen dårlig mor - tværtimod (men måske en lidt uheldig en af slagsen :-)) Håber det føles bedre i dag.
  Kh Bebe

  SvarSlet
 9. Kære allesammen!!!
  Tusind mange tak for jeres søde kommentarer :)

  @Tina:
  Jeg har også selv gjort dét med at dumpe nøglerne om på førersædet mange mange gange før og har altså aldrig oplevet at bilen sådan låser af sig selv - derfor må eneste forklaring være at jeg altså har trykket på "lås"... Jeg dumper heller aldrig nøglerne igen - og jeg er glad for at jeg også har fået dig til at tænke over ikke at gøre det, så har Noah time i bilen da ikke været helt forgæves ;)

  @June:
  Ja, det var altså ikke en særlig rar oplevelse... Heldigvis kom ingen jo til skade, så nu kan vi alle grine lidt af oplevelsen :)

  @Rie:
  Nej, den var altså ikke go'!!
  En time er lang tid at vente - virkelig!!
  Jeg forstår heller ikke at det skulle ta' SÅ lang tid...
  Vi har det selvfølgelig begge godt og jeg kan faktisk godt se det sjove i det, sådan lidt ihvertfald... :)

  @Pernille:
  Jeg har aldrig hørt om sådan et stunt før... Men jeg er da glad for at jeg ikke er den eneste der sådan kommer til at låse børnene inde i bilen - eller det ville selvfølgelig være bedst hvis ingen bliver låst inde!!! Men det hjælper da lidt på den dårlige samvittighed alligevel...
  Men ja, vildt at det skulle ta' en hel time for Falck at nå frem!!

  @Christina:
  Tak din sympati :) Jeg er egentlig glad for at høre, at det også ville kunne ske for andre end mig... :)
  Faktisk har jeg det ok med det nu - og jeg er sikker på at jeg kommer til at høre for det stunt i rigtig lang tid!!!

  @Dorthe:
  Nej, det var altså ikke en speciel rar oplevelse... ventetiden var godt nok lang!!! - heldigvis er det sådan en oplevelse man kan grine af efterfølgende... Ingen kom jo til skade - heldigvis!!!

  @Mutti:
  Du beskriver oplevelsen ret godt :)
  Og faktisk tror jeg at det var heldig nok at det var mig som kom til at låse Noah inde og ikke Morten - for så havde vi nok skullet ha' en ny rude sat i bilen... Han havde nemlig uden tvivl smadret én af ruderne :)
  Tak for støtten under den laaaange ventetid!!! :)

  SvarSlet
 10. Hej Bebe
  Mange tak for din kommentar om at jeg ikke er en dårlig mor, men bare en uheldig én af slagsen - dén ta'r jeg gladeligt til mig :)
  Og tak for historien om veninden i bilen - den måtte jeg altså grine lidt af :) Jeg kan lige se situationen for mig... Ham må da uden tvivl ha' fået en del "skæld-ud" efterfølgende?? ;)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...