mandag den 8. august 2011

Et indlæg om en ret så festlig weekend!!!

Nøj, hvor har det altså bare været en dejlig weekend vi har haft - en weekend som virkelig har stået i festens og hyggens tegn!!!

Vi har været til fødselsdag lørdag hos Mortens mor og søndag hos min far...

Lørdag aften fik vi børnene passet, og så holdt vi fest for Mortens fodbold-gutter. Vi festede til den lyse morgen, sad ude fra klokken 19 om aftenen til 04 om morgenen (jeg tror først vi var i seng ved 06-tiden) og det var en helt speciel aften/nat, for der var ingen hvepse, ingen myg, der faldt ingen dug og så var der 19 grader udenfor, det var fantastisk!!!

Jeg elsker simpelthen sådanne fester som dén i lørdags, for det er SÅ skægt og hyggeligt og så sker bare så mange mærkelige og skøre ting... :)

Her er f.eks et billede (det eneste jeg vælger at dele herinde ;) af en af gutterne som cykler op og ned ad vejen kun iført boxershorts på en banancykel (beregnet til børnehavebørn)... Ja, og hvorfor gør han så det??Hmm jo... Det er noget med et terningespil, hvor der laves regler for hvad den næste som slår en 3'er skal gøre... Og når 3'eren er slået og den uheldige har udført sin "straf/opgave" så laver han/hun en ny regel... Det er ret så underholdende og ret så mærkeligt... Og lur mig om ikke vores naboer har fået sig nogle ret sjove syn i løbet af natten, hvis altså de har set ud af deres køkkenvinduer :)

Nå, men nu er hverdagen så småt ved at være igang igen... Jeg startede på arbejde sidste uge, Morten er nu tilbage på job, Silje er igen i børnehave og Noah i dagpleje... Daniel og Freja er på ferie hos deres oldemor, hvor de i dag har været i Haunstrup Dyrepark (eller Jyllands Park Zoo, som det hedder nu)...

Jeg håber snart at jeg bliver helt fit for fight her på bloggen igen, for der har godt nok været ret feriestemnings-agtigt herinde det sidste stykke tid, hvilket irriterer mig, for jeg har SÅ mange indlæg i ærmet... Så måske I snart bliver bombarderet med indlæg!!!

Men nu vil jeg altså gå i seng, for jeg har lige lidt søvn at indhente fra den festlige weekend ;)

underskrift copy

1 kommentar:

  1. Hej Tina....
    tak for din søde kommentar på min blog for over en uge siden... jeg er ked af jeg slet ikke har fået svaret dig, men hele ugen er gået med forberedelser til barnedåben som vi holdte i søndags plus vi jo også skulle lave ferie hygge for marius....smil...
    men igen så dejligt med sådanne skønne kommentar..
    knus fra Tina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...