onsdag den 10. august 2011

Et indlæg om dér hvor vi boede på vores ferie i Sverige!!!

Jeg har godt nok holdt ferie her på bloggen lidt for længe... ihvertfald er jeg kommet ret langt bagud med de dér indlæg om vores ferie i Sverige, som jeg så gerne vil dele med jer...


Her kommer så det første indlæg fra vores uge i en fantastisk hyggelig og charmerende rød svensk træhytte - beliggende i Tuna ca. 30 km syd for Vimmerby. (Læs mit indlæg om hytten her, fra dengang vi lejede den over nettet).

Vi var meget spændte på, om hytten nu også levede op til vores høje forventninger, for én ting er, at se billeder på nettet, noget andet er i virkeligheden... Men vi blev overhovedet ikke skuffede, for hytten var helt perfekt svensk både ude og inde og så lå den bare SÅ idyllisk omgivet af skov med blåbær over hele skovbunden og eng fuld af de dejligste blomster!!!

Hytten lå flere hundrede meter fra nærmeste nabo, så man må sige at vi var noget isolerede og selvom det er en helt anderledes måde at holde ferie på for os, så NØD vi det bare SÅ meget alle sammen... Tænk, at vi slet ikke skulle ta' hensyn til nogen som helst!! Børnene kunne lege ligeså højlydt de ville, for ingen kunne høre dem - Freja skreg sit forårsskrig (ligesom Ronja Røverdatter) igen og igen!!!! :)

Her kommer lidt billeder fra hytten udefra - et lille sammendrag fra alle dagene:

Fantastisk blå himmel...

Lækre skov-blåbær

Hygge i "haven" 


Daniel og Freja har samlet lupin-frø


Leg i engen

Svævende og skrigende ørne lige over os

Aftensmad i fantastiske omgivelser

Når vi stod op om morgenen åbnede vi straks dørene op ud til og så strøg ungerne ud for at lege

 
Morgenmaden nydes i den dejlige morgensol


Nutella-mund ;)


Noah hyggede sig gevaldigt med at vande alle blomsterne!!!Vi havde nogle dage med fantastisk vejr og badebassinet havde vi selvfølgelig med :)
Et pludseligt skybrud med masser af lyn og torden

underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...