lørdag den 24. september 2011

Et indlæg om en dejlig eftermiddag ved hyggelige Birkesø...!!!

Sikke noget fantastisk vejr vi har haft i dag - det har virkelig været pragtfuldt endelig at kunne gå udenfor en dør uden at skulle tænke på regntøj og paraplyer :)

Når nu efterårsvejret sådan viste sig fra sin helt perfekte side, var jeg simpelthen nødt til at komme en tur i skoven... Så i eftermiddags pakkede jeg en madkurv med nybagte boller og kakaomælk og så fyldte jeg bilen med dejlige unger (mine egne samt én af Daniels kammerater og én af Frejas veninder) og så kørte vi ud til Birkesø ved Stoholm.
Det er en skøn lille sø, med en hyggelig sti hele vejen rundt. Det er faktisk umuligt at køre med klapvogn på stien, men heldigvis er turen ikke så lang og så er den utrolig indbydende og motiverende for små ben til selv at gå, da stien går gennem siv, højt græs, over træstubbe og trærødder - og det skader jo ikke med lidt motorisk træning :)

Først rå-hyggede vi med lune boller og kakao med udsigt over den smukke sø...... og derefter var det tid til en gåtur rundt om den lille sø - men først var der lige en mindesten der skulle undersøges nærmere...
... samt en badebro der skulle leges på.


Endelig er ungerne klar til gå-turen :)


Silje og Noah fandt biller der alle skulle studeres og røres ved...
En sej lille gut der klarede hele turen, selvom det var hårdt terræn for små ben :)


Vi fandt en underlig "orm" som lå på jorden og vred sig - først troede vi at det var en baby-slange... men ved nærmere undersøgelse fandt vi ud af, at det "bare" var en hale fra et firben - firbenet var åbenbart blevet forskrækket over at vi sådan kom travende, så det smed halen for at narre fjenden :)


Og til slut lidt mere leg på badebroen, inden turen igen gik hjemad igen :)


underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, Birkesø er helt sikker et skønt sted, specielt på det her tid af året hvor man har det meste for sig selv.

  SvarSlet
 2. Tak Jeannett :)
  Ja, Birkesø er virkelig et dejligt sted - bare ét ud af mange her i vores område ;)
  Alle årstider har sin charme - det er nemlig skønt på denne årstid, når man har det hele for sig selv - om sommeren er der stuvende fuld af badere... men det er nu også skønt!!!
  Da vi var i Sverige i sommers, var vi ved rigtig mange fantastiske skovsøer - de ligger jo over alt - og da havde vi altid søen for os selv... Det var virkelig idyllisk, smukt og dejligt!!!
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...