mandag den 12. september 2011

Et indlæg om en dejlig weekend med fredagshygge og familie festival på kasernen...!!!

Vi har haft en dejlig dejlig weekend fyldt til randen med familiehygge - Nøj, hvor har det været skønt og virkelig tiltrængt!!!

Fredag bød på hygge med Disneysjov, de sædvanlige fredags-snolderskåle til ungerne...


... og da de små var puttet og farmanden var hjemme fra fodbold, var der, sammen med de store, dømt sofa-hygge med dyner, puder, popcorn og fredagsfilmen - som Freja nøje havde udvalgt på biblioteket...!


Lørdag delte vi os op om formiddagen, så Morten tog med Daniel til fodboldkamp og jeg tog de tre yngste med til familie-festival på kasernen i Viborg!!!Hr. Skæg startede festivallen med sit "Skæg med bogstaver-show" - det var super godt, men hold da lige op, der var mange mennesker... Eller der var egentlig ikke så mange som jeg havde troet der ville være, hvilket nok var heldigt nok, for det var ihvertfald svært at se noget som helst når man er et lille barn bag en mur af voksne!!!
Jeg havde dobbeltklapvognen med og heldigvis for det, for så kunne Freja stå på det ene sæde, Silje kunne stå på selve kalecheryggen og læne sig op ad mig mens jeg stod med Noah på skuldrene - Det må altså virkelig ha' set ret komisk ud :)

Det var lidt ret svært at få taget et ordentligt billede med alle de unger siddende på og opad mig, så det eneste jeg har fra koncerten er dette her (Frejas hårtop for neden og Siljes er det slørede til højre :)... Og som I kan var vi så heldige at stå lige bag ved danmarks måske højeste mand?, som samtidig havde sin søn på skuldrene - fedt!!! Trods det samt vores komiske opstilling, så nød vi underholdningen, børnene kunne både se og høre Hr. Skæg og de sang med og dansede så godt de nu kunne dér på klapvognen :)


Efter showet var det tid til at danne sig et overblik, for der var et væld af muligheder for gratis workshops, shows, udstillinger og andet underholdning - det var fantastisk!!! Jeg elsker sådanne arrangementer!!!

Her kommer lidt billeder fra vores dag til festival:

Udstillingen "Den illustrerede børnebog" var vi ret vilde med - vi læser mange bøger og det var sjovt for børnene at finde og genkende billeder fra kendte bøger og samtidig fik vi idéer til andre bøger som vi da lige skal ha' lånt på biblioteket!!

Freja har fundet et billede fra bogen "Poul og far har travlt", som vi for nylig har læst sammen med Silje - her genfortæller Freja historien for Silje... Det er altså lidt sjovt, at Pouls far sådan er faldet i søvn med alt tøjet på, fordi de havde SÅ travlt!!! :)


Silje har fundet billeder fra en Kaj bog, som vi ikke har læst - vi har ellers læst rigtig mange af de bøger, som var Siljes totale favoritserie da hun var 2-2½ år...


Noah interesserer sig også meget for bøger og denne bog "Kaj er farlig" har vi selv og har læst den flere gange - "Waaaahr" sagde Noah, da han så tigermasken på Kajs mor, for det siger vi jo også altid når vi læser bogen - skønt!!! :)


Klar til musisk underholdning på værkstedsscenen...


Et spøjst og farverigt klaver med ure, som selvfølgelig skulle prøves og undersøges :)


Ved frokost-tid kom Morten og Daniel ind til os og så blev der spist medbragt mad på paradepladsen, mens vi lod os underholde af de akrobatiske børn fra Burkina Faso, som slog vejrmøller, flikflak og alle mulige andre spring, som jeg altså ikke ved hvad hedder... Men imponerende dygtige, dét var de!!!


Fortælle-workshop med Søren Brynjolf i teltet med de fantastisk smukke døre... Her er Freja ved trommen yderst til højre...Morten kørte afsted til fodbold og mens Noah langt om længe tog sig en lille lur i klapvognen, kunne de tre store sætte sig ind i biograf-teltet og se animationsfilm lavet af elever på animationsskolen... Jeg kunne så stå udenfor ved Noah og se film gennem telt-sprækken :)Inden det var blevet tid til at køre fra festivalpladsen, var Silje så heldig at få øje på og fange en smuk lilla ballon, som var blæst væk fra et af teltene - så var hun lykkelig :)


Inden turen gik helt hjem, kørte vi lige hen for at se farmanden spille fodbold... Heppepigen på sidelinien var nødvendig, for det blev da virkelig noget af en "gyser"!!!


Heldigvis vandt de 6 - 5 og da dommeren fløjtede af, stormede alle fire unger ud for at lykønske deres elskede farmand - sødt :)Sikke en skøn afslutning på en super dejlig lørdag fuld af gratis-oplevelser!!!

underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Det lyder bare til , at I har haft en fantastisk weekend! Skønt med så mange gratis glæder:-)

  SvarSlet
 2. Jamen vi har virkelig også haft en skøn weekend!!!
  Og ja, de dér gratis glæder er simpelthen fantastiske!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Jeg bliver altid i så godt humør, når jeg læser dine festelige billede indslag. - og fuld af gå på mod. "Hvis hun kan med 4 børn, så kan jeg også med 3!".

  Så vi var til gadeteater i Svaneke forleden lørdag. Smadder hyggeligt, dog kun med to drenge.

  Jeg får dog kun læst og kommenteret blog for tiden, efter jeg er startet på arbejde. Indlæggene må ligesom vente lidt lige nu.

  SvarSlet
 4. Hej Rie
  Tusind tak for din søde besked - du kan tro den gjorde mig glad, rigtig glad!!
  Hvor er det dejligt at høre at jeg kan indspirere lidt - det betyder meget for mig at vide :)
  Skønt at I sådan var til gadeteater, det må ha været en dejlig oplevelse!!
  Hvert år i decembermåneden er der gadeteater i Viborg - det er vi altid inde at se og det er SÅ hyggeligt...
  Åh ja, det må være hårdt sådan at starte op på arbejde igen - jeg kan godt huske hvor hårdt det var efter barsel!! Jeg synes det er flot at du sådan får kommenteret, dét er jeg virkelig dårlig til :)
  Men rigtig dejligt at høre fra dig og jeg håber I har det godt på solskins-øen :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...