torsdag den 17. november 2011

At være med sådan lidt fra sidelinjen...

Jeg har været ramt af høj feber og har derfor været sengeliggende siden tirsdag aften... Jeg har sovet og sovet og sovet hele dagen - og når familien har været hjemme, så har jeg ligget halvvågen i mørket i soveværelset og nydt at lytte til Morten og ungerne, som har snakket, grinet og rå-hygget... Det er jo egentlig ikke særlig tit, at jeg sådan er med på sidelinjen på den måde, så det har faktisk været ret så fantastisk at opleve det...!

Jeg ved jo godt at jeg er gift med den mest fantastiske og dejlige mand - han er virkelig en super-far, med et kæmpe stort overskud!!
Og da jeg lå derinde i mørket og bare lyttede til alt det dejlige der foregik derude i vores lille familie, ja så blev jeg altså bare så glad og fyldt op af stolthed, kærlighed og taknemmelighed - og så blev jeg, på sådan en dejlig og varm måde, lige mindet om hvor meget jeg egentlig elsker ham, - som også er min aller aller bedste ven!!!

Lige et billede af Silje og Noah som maler med fedtfarver, mens farmanden laver aftensmaden :)


underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Åh nej da.. du virkede ellers så frisk tirsdag til power puff.. :) Rigtigt go bedring.. håber snart du er på benene igen.. :)

  SvarSlet
 2. Tak Rakel :)
  Jeg var sådan set også frisk om eftermiddagen, men ved 20-tiden begyndte jeg at fryse helt vildt og måtte kravle i seng med tæppe og dyne over mig - og om natten vågnede jeg så op med 39 i feber... ØV!!

  Jeg er heldigvis blevet frisk igen nu, er bare træt og ret energi-forladt, men sådan er det jo efter sygdom...

  Nu må jeg på arbejde i morgen og så skal der lades op med energi i sommerhuset i weekenden!! :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 3. ej hvor trist du er syg ): Gøre mig ondt men sikke nogen søde unger der sider og tegner (:

  Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

  http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

  SvarSlet
 4. Hej Tina.

  Håber, du er ovenpå igen.

  Tusind tak for den gave, som du sendte. Den er da helt fantastisk den bog. Nu er jeg endnu mere glad for at have fået fingerne i den.

  Blogland er engang imellem en mere nærværende sted end virkeligheden, og omsorgen for andre helt ubeskrivelig.

  Rigtig god weekend.

  Knus Rie

  SvarSlet
 5. @dytbat:
  Tak for dine søde ord :)
  Jeg kigger da lige ind til dig og din giveaway!!

  @Rie:
  Dejligt at du er blevet glad for gaven - det er altså også en fantastisk bog!!!
  Hvis ikke der er tid og overskud til at klippe/klistre i år, så kan du jo bare gemme bogen til næste år - Nu har du den og der er jo ikke noget der haster :)
  Kh og kram Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...