mandag den 7. november 2011

En ret så travl weekend - samt en velkomst til nye læsere på bloggen :)

Endelig har jeg nu igen fået tid og ikke mindst overskud til at komme på bloggen... For hold da op, hvor har jeg/vi bare haft helt overdrevet travlt den seneste uges tid - specielt weekenden har været helt vanvittig!!! - og der har faktisk ikke været ét eneste øjeblik, hvor jeg har kunnet finde tid til at sætte mig ved pc'en - VILDT!!!

Men så er det da bare ekstra fantastisk at logge ind på bloggen og se ALLE de nye faste læsere der har tilmeldt sig her hos mig - Velkommen til!!! Jeg glæder mig til at kigge ind til jer på jeres blogs :)

Også en stor tak til alle jer som vil deltage i min Give Away - hvor er jeg glad for at I vil være med!!!

Og så lige tilbage til den travle - men faktisk også helt fantastisk hyggelige!!! - weekend :)

Freja fyldte 7 år i fredags og hun er selvfølgelig blevet fejret med manér i weekenden - fredag havde vi klassen hjemme efter skole til fodbold-fødselsdags-fest og søndag kom hele familien til brunch klokken 10... Udover fødselsdags-fejringerne herhjemme (og ikke mindst alle forberedelserne til dem!!), har weekenden også budt på sæsonens sidste fodboldkamp, opstart af indendørsfodbold, fødselsdag hos oldemor, børnene på overnatning hos mormor og morfar, mens Morten og jeg deltog i et brag af en fodboldafslutningsfest, og så lige lidt mere fodbold i form af et indendørsfodbold-stævne... En weekend som altså udelukkende har budt på gode ting - og selvom vi har været pressede, så har vi formået at NYDE det hele ved at være i nu'et og bedst af alt, så har ungerne overhovedet ikke bemærket at vi har haft sindsygt travlt!!!

Det dér med at sove, har været dét, som er blevet forsømt - en hel del forsømt faktisk! Så da vi nåede til søndag aften gik jeg simpelthen omkuld i min seng allerede klokken 19.00 og så sov jeg lige til mandag morgen klokken 5.00 hvor vækkeuret ringede... Dagen i dag, har først budt på arbejde i special-børnehaven og derefter kørte en kollega og jeg til Aalborg, hvor vi shoppede i IKEA og Toys'R Us, af nødvendige ting til netop børnehaven... Derfor er jeg først kommet hjem her ved 20-tiden og kan heldigvis nu se frem til nogle noget mindre "ophængte" dage fremover - incl et par fridage :)

Og hvad er mere fantastisk, når man sådan kommer sent hjem, end at lukke døren op til et dejlig opryddeligt hus, hvor Morten og Daniel hygger i stuen med Dansk Fodbold Award, Noah sover sødt i sin seng og tøserne hygger i dobbeltsengen med at høre Podcast på Frejas nye IPOD, som hun har fået i fødselsdagsgave af Morten og jeg (virkelig et gave-hit der vil noget!!!) - åh, hvor jeg dog elsker min dejlige familie (og ja, også mit til tider ret så travle liv :)


underskrift copy

2 kommentarer:

 1. Herligt at have dig tilbage.

  Sikke en weekend. Kender det godt. Sådan føles alle vores dage lige for tiden - uden afbrydelser.

  Men så er det jo dejligt at komme hjem til sin fantastiske familie og se dem slappe af. Så kan man også selv slappe helt af.

  SvarSlet
 2. Hej Rie
  Dejligt at høre fra dig igen - åh, hvor jeg altså husker dengang jeg startede på arbejde efter endt barsel... Jeg var SÅ træt og havde minus overskud - jeg tror jeg holdt pause fra bloggen i en hel måned eller to måske??

  Jeg håber snart for jer at I kommer ind i "en god rytme" og igen kan få lidt ro på i hverdagen - og selvfølgelig at du igen får overskud til bloggen

  Kh Tina

  (ps: hvis jeg ser bogen et sted herovre, skal jeg nok købe den til dig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...