fredag den 11. november 2011

En lille sød historie der varmer mit stolte moderhjerte!!!

For et par dage siden fik jeg denne fantastiske mail fra én af pædagogerne i Frejas sfo:

Hej Tina og Morten.

Jeg skriver til jer, fordi jeg ikke har set nogen af jer her de sidste par dage jeg har været på arbejde, - og fordi at jeg er af den overbevisning, at det er lige så vigtigt af vidregive de gode ting omkring ungerne, som de mindre gode.
Jeg havde en rigtig god oplevelse i fredags, da jeg var ude på legepladsen. En pige havde det lidt svært ved at finde nogen at lege med, hun var ked af det og gik derfor rundt med mig. Freja kom rigtigt omsorgsfuldt hen og spurgte om ikke denne pige ville være med til fangeleg  og sagde, at hun kunne se at hun gik alene. 

En lille ting der gjorde en STOR forskel.


Se dét er sådan en historie der varmer mit, i forvejen, ret så stolte moderhjerte!!!
Vi ved jo selvfølgelig godt, at Freja er - og altid har været - en meget omsorgsfuld pige... Men hvor er det altså dejligt at høre, at hun har evnen til at spotte når andre har det svært og ikke mindst reagerer og tager et socialt ansvar, selvom hun kun lige er blevet 7 år - jeg synes det er SÅ flot!!!

Og hvor fantastisk er det så lige, at pædagogen tager sig tid til at nedskrive den lille historie til os - det er da virkelig også en lille ting der gør en STOR forskel!!! :)

Her er Freja foreviget i morges, i det nye sæt tøj, som hun har fået af moster i fødselsdagsgave :)


underskrift copy

8 kommentarer:

 1. Hvor dejligt... Så ved man at man giver sine børn det helt rigtige med i ballasten.. :) Hun er nu også altid så smilende og sød når man kommer omkring jer... :)

  Og så kan det næsten kun være min aller dejligste veninde der kan finde på at skrive sådan en mail til jer.. :) jeg kender ingen pædagog der er så omsorgsfuld og betænksom som hende, både overfor børn og forældre.. Hun vil altid det bedste og tænker altid det bedste om alle børn.. Det er en gave at ha sådan en person omkring sit barn i hverdagen... :)

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig veninde at ha' :)
  Og ja, det er virkelig skønt at vide at det er kompetente og omsorgsfulde pædagoger, der er omkring vores børn i hverdagen!!

  Hun har jo fuldstændig ret i, at det er vigtigt at viderebringe de gode historier (faktisk meget vigtigere end de mindregode!!) - det var en fantastisk følelse vi sad med, da vi læste mailen... Den varmede virkelig!!!

  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Sikke da en dejlig pige i har. Det forstår jeg i er stolte over... Det er der bestemt kun grund til.

  Gi hende en ekstra krammer i aften...

  Go weekend til jer

  SvarSlet
 4. Tak for det Louise :)
  Ja, vi er ved at revne af stolthed og du kan tro vi har fået en rigtig god snak med Freja om, hvor fantastisk det var, det hun gjorde lige dér i den situation...
  Men for Freja er det ikke noget stort - mere noget selvfølgeligt og dét synes jeg faktisk er det allermest fantastiske!!!
  Hun får uden tvivl en ekstra krammer eller to i aften :)
  Også rigtig god weekend til jer!!

  Kh Tina

  SvarSlet
 5. hvor er det bare en dejligt historie :D Hvor er hun skøn og meget fin i sit nye tøj! Åh fik næsten helt tårer i øjnene. Jeg kan godt forstå du er rigtig stolt!

  SvarSlet
 6. @Mette Kathrine:
  Tak for din meget søde hilsen - dén varmer altså også rigtig meget :)
  Tårerne holdt sig bestemt heller ikke tilbage da jeg selv læste mailen - jeg blev SÅ rørt!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 7. Da du fortalte mig om mailen i torsdags til Mortens aften, fik jeg også helt tårer i øjnene! Hun er simpelthen så dejlig Tina, ja det er alle dine børn :) Hvor er Freja fin.. Det klær hende det nye sæt! Hun er jo en rigtig fotomodel med hånden i siden, og det perfekte smil.. Hils Freja, og sig at jeg er rigtig stolt af hende!
  Knus Moster Mette

  SvarSlet
 8. Tak Mette-mus :)
  Freja er bare SÅ glad for alt det tøj hun fik til sin fødselsdag - stilen er lige hende...!!
  Og model, det har hun jo også været for et par år siden inde i Viborg - måske det er dét der stadig sidder i hende, når hun sådan sætter hånden i siden og poserer? :)
  Jeg skal nok hilse hende fra moster!!
  Kram Titi

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...