onsdag den 9. november 2011

Hyggelig familie-fødselsdags-brunch...!!!

I søndags blev Freja fejret af hele familien, som kom til brunch klokken 10  - og klokken 10 er faktisk ret så tidligt, når nu man kun har sovet to timer, fordi man har været til fodbold-afslutnings-fest til klokken 01.00 - og selvfølgelig måtte lade bilen stå og gå hjem derfra, fordi man så også lige havde nydt et par juleøl og et par shots - og når nu manden så først kom hjem ved 03.30-tiden og havde fået lige rigeligt indenbords til at kunne hjælpe til med brunch-forberedelserne!!!

Trods de meget få timers søvn, så formåede jeg alligevel at få tilberedt en ret så lækker brunch-menû - og faktisk var det helt hyggeligt at gå rundt i huset ganske alene, så tidligt om morgenen med tændte stearinlys rundt omkring og med radioen på den lokale kanal (godt skruet op, for børnene var nemlig hjemme hos mormor og morfar, og ville først komme sammen med dem til fødselsdagen klokken 10)

Menûen bestod blandt andet af:
 • Græsk yoghurt med ahornsirup og ristede hakkede mandler
 • Varm leverpostej med champignon, bacon samt hjemme-syltede rødbeder
 • Små omeletter med purløg og bacon
 • Pølsebrød
 • diverse pålæg - ost, marmelade, pålægschokolade, honning, hamburgerryg og rullepølse
Efter maden, gik vi en dejlig tur ned for at se Siljes børnehave og lege lidt på legepladserne...

Da vi kom hjem igen, var det blevet tid til at pynte den traditionelle hjemmebagte vandbakkelseskagekone... og traditionen tro, var det børnene som pyntede - de store drenge meldte fra og ville hellere spille Playstation 3, men så er det jo godt at de små nu er blevet så store, at de kan hjælpe til :)Vi havde som sædvanlig en helt vildt dejlig og hyggelig dag og NØJ, hvor jeg altså ELSKER når hele familien er samlet!!!

underskrift copy

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud. Og respekt, dagen derpå... Det var det også for mig i søndags, og jeg kunne ikke disket op med sådan et bord :)
  God dag
  Kh

  SvarSlet
 2. Tak :)
  Nu vidste jeg jo godt at vi fik gæster klokken 10 - derfor tog jeg hjem fra festen allerede klokken 01... ellers havde jeg uden tvivl været én af de sidste til festen sammen med manden min :)
  Da jeg kom hjem gik jeg straks i gang med at stege bacon, skære champignon og lave dejen til pølsehornene - og så gik jeg i seng for lige at sove et par timer og så var jeg ellers i gang igen :)
  Men jeg var godt nok også træt om aftenen, da gæsterne var gået hjem og de små var blevet puttet!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Rigtig inspirerende, især når man lige står overfor at gøre det samme og også kl. 10, hvilket er lidt tidligt, med alt det der skal laves :0) god idé at lade børnene pynte kagemanden! Dejlig blog du har her Tina!

  Kh Annemette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...