onsdag den 16. november 2011

En søndag i ZOO med dejlige bjørne-oplevelser...!!!

For andet år i træk, har vi årskort til ZOO (Aalborg/Odense) og det har vist sig at være et kæmpe hit... Jeg har ellers ikke sådan før været til det dér med årskort - men jeg har virkelig fundet ud af, hvor fantastisk det er for børnene at besøge dyrene igen og igen... Nu kender vi jo efterhånden dyrene så godt, at børnene kender navnene på dem og dét synes jeg er ret så hyggeligt!!!

I søndags skulle Morten arbejde og ungerne og jeg blev enige om, at vi trængte til en tur til Aalborg ZOO... Vi havde som sædvanlig en dejlig dejlig dag og igen var det en stor oplevelse at besøge isbjørnene!
Ungen Augo (se de fantastiske billeder fra besøget i foråret) er nu blevet stor og meget legesyg - og så er han meget optaget af os bagved ruderne - her er det Freja han leger med :)

Noah var dog allermest optaget af den brune bjørn, som lå og sov i hjørnet af sin indhegning... Vi sang selvfølgelig "Bjørnen sover" mens vi betragtede den... I løbet af dagen lavede Noah snorkelyde mange gange og hver gang måtte vi så lige hen forbi for at se om bjørnen var vågnet... :)
Men bjørnen sov altså uafbrudt...


Det er efterhånden blevet lidt af en fast tradition, at vi må købe én eller flere Schleich figurer med hjem... reglen er, at det skal være det eller de dyr der har gjort mest indtryk på os under dagens besøg - Noah fik selvfølgelig en brun bjørn med hjem :)


underskrift copy

5 kommentarer:

 1. ihh hvor ser det hyggeligt ud - få r sådan lyst til at få årskort igen. Vi havde faktisk samme tradition med at man måtte få et dyr med hjem:)

  SvarSlet
 2. Nej så härliga bilder!!! :-)
  Vi var på Odense Zoo för 2 år sedan tror jag det var, så skoj!

  SvarSlet
 3. Skægt som nogle traditioner går igen. Hos os er det også fast tradition at købe Schleich dyr, når vi er KBH Zoo.

  Herlige billeder af isbjørnen. Det ser ud til at, den har bedre forhold i Ålborg end i KBH

  SvarSlet
 4. @Camilla
  Dejligt med en hilsen fra dig igen :)
  Jeg kan sagtens forstå at I savner årskortet til ZOO - det er altså også et fantastisk skønt udflugtsmål!!

  @Pixie:
  Billederne her er fra Aalborg ZOO... Odense har vi også besøgt i foråret - et virkelig dejligt sted!!!

  @Rie:
  Det er skønt med disse traditioner og så kan jeg godt li' tanken om at man får en lille brugbar souvenir med hjem, som måske samtidig har en lille historie med sig, fra netop en spændende oplevelse med dyret i ZOO :)

  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...