tirsdag den 8. november 2011

Det er SÅ hyggeligt...!!!

Hvis der er noget, som jeg synes er hyggeligt, så er det faktisk når Morten har besøg af nogle af "gutterne"...
Der er bare en helt speciel stemning når de er sammen... Der drikkes lidt bajere, "mande-hørmes", jokes og så skal der altså også helst konkurreres i ét eller andet spil...

Sådan en stemning var der netop her i lørdags, da jeg kom hjem fra fødselsdag hos min mormor (hvor børnene så var taget med mine forældre hjem)...

Der var syv af "gutterne" samlet hjemme hos os inden vi skulle videre til fodbold-afslutnings-festen i hallen - og nøj, hvor de bare rå-hyggede sig :)

Og jeg nyder det og synes det er fantastisk!!!
underskrift copy

3 kommentarer:

 1. Jeg nyder også bare, når mændene sidder og råhygger på den måde - Er så heldig at mit kreahjørne er i den ene ende af stuen, så når der er mandehørm i den ene ende, så kan jeg bare sidde og nyde det i den anden ende bag ved symaskinen - har flere gange sagt jeg bare kan lave noget andet så de har det for sig selv, men det vil de (heldigvis) ikke høre tale om :)

  SvarSlet
 2. det ser rigtig hyggeligt ud.

  jeg elsker synet af mænd ved blomstrede duge :-) :-)

  Da vi boede aller mest hvidt og greengate agtigt, der blev jesper udlært tømrer, og vi havde svendegilde.

  Virkelig morsomme billeder af mænd i tømrertøj og fancy fodboldspillere med øl i hånden... og så rundt i alt det hvide og blomstrede.... :-)

  SvarSlet
 3. @uglemor:
  Ja, det er altså bare SÅ hyggeligt at kunne nyde mande-hørmen fra sidelinien!! Jeg synes det er SÅ skønt og nøjes dog heller ikke altid med kun at være med fra sidelinien - for det er nu altså også ret så skægt at være sådan helt med :)

  @Louise:
  Det må da virkelig have været noget af en kontrast til det svendegilde - hvor skægt altså!!! :)

  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...