menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

tirsdag den 8. november 2011

Frejas 7 års fodbold-fødselsdags-fest - med idéer til bordpynt og fodboldkage!!!

I fredags fyldte Freja som sagt 7 år og i dagens anledning havde vi selvfølgelig klassen med hjemme til fødselsdag... Freja havde for længe siden besluttet, at det skulle være en fodbold-fødselsdags-fest og havde delt disse fine fodbold-trøje-invitationer ud :)

Jeg havde, som sædvanligt, taget fri på selve dagen, som traditionen tro begyndte med morgensang og morgenbord med gaver.

Mens Freja var i skole, pyntede jeg op i huset, dækkede bord (eller rettere sagt - dækkede gulv) samt bagte boller og fodbold-kage...

Sådan her så "bord"-dækningen ud med plads til 25 klassekammerater - en hvid papirsdug på gulvet og en bort af græs-gavepapir fra Tiger for lige at skabe lidt fodbold stemning :)



Fodbold-kagen er bagt af samme dej som til vores totale-favorit-muffins og så har jeg pyntet den med et lag grøn glasur og brugt en tyller til at "kridte banen op" med hvid glasur efterfølgende...
Vingummibamse-spillerne er sat fast med en klat glasur - fodbolden og målene er fra et "finger-fodboldsæt" købt i Tiger...
Fodbold-lysene købte Freja på Savillas i foråret, da vi var til mors-dags-brunch :)



Det var en flok dejlige og glade 1. klasses-unger jeg kunne hente i skolen - stort set alle havde haft fodbold-trøje på i skole - Fantastisk!!!



Freja havde en virkelig dejlig dag sammen med alle sine venner... - men hold da op, hvor er man altså på konstant, når der lukkes så stor en flok ind i huset!!! Det var heldigt, at vejret var godt, så de kunne komme lidt ud efter de havde spist - der blev leget pigerne efter drengene og selvfølgelig blev der også spillet fodbold... Festen sluttede vi af med et par konkurrencer på terrassen - nemlig "snørrebånds-dyst" (du ved den med lakrids-, jordbær- og karamel-snørrene der skal spises uden hænder) og så lige en omgang stop-dans...

Og så skal jeg da ellers love for, at vi var godt brugt da de alle var taget hjem og huset igen var rent, pænt og ryddet op :)

underskrift copy

2 kommentarer:

  1. Sikke hyggeligt det ser ud med fødselsdagen - og så lakridssnøre konkurrence det kunne man godt savne :) Er vild med temaet og græs bordlæberen - og må endnu en gang rose dig for dine evner bag et kamera. Billedet med hele klassen - det siger mere end 1000 ord.

    SvarSlet
  2. Tak for det Sus :)
    Snørrebåndskonkurrence er en fast tradition her hos os til samtlige børnefødselsdage - og både børn og voksne deltager gladeligt :)
    Og så er det jo god "oralmotorisk træning" ;)
    Kh Tina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...