tirsdag den 24. januar 2012

I biffen med farmand

Vores Silje-pige på 3½ år har kastet sin kærlighed på den fantastiske Disney Klassiker "Løvernes Konge".

Det startede allerede før jul, hvor hun begyndte at kigge i en Løvernes Konge bog i børnehaven. Pædagogerne læste den ofte højt for hende ellers kiggede hun selv på billederne i bogen. Vi har haft filmen i dvd-samlingen i flere år og her efter nytår besluttede jeg mig for at se filmen sammen med hende. Og siden har hun faktisk set den hver dag og kan den nu helt uden ad - og hun ELSKER den!!!

I går aftes var Silje i biffen sammen med sin farmand, for at se Løvernes Konge i 3D... - en STOR oplevelse hun glædede sig helt vildt til og hun blev bestemt ikke skuffet!!!

Der blev råhygget med en lille snolder-pose og popcorn mens filmen blev nydt og højlydt kommenteret af Silje  :)

Timon og Pumba er Siljes store idoler og da vi var i Aalborg Zoo forrige weekend var vi så heldige at møde dem sådan helt rigtigt!!! :)
Og selvfølgelig blev der så købt et par Schleich eksemplarer med hjem til Schleich samlingen!!!


Og sådan så de altså ud IRL :)underskrift copy

2 kommentarer:

  1. ej hvor fantastisk!! Vi var inde og se den i søndags, med min datter på 4 og hun sad det meste af tiden på skødet af mig, fordi den var uhyggelig. :D Men selvom den var farlig og sørgelig, så var den vidst også helt okay.

    Stærkt gået af din lille Silje!! Og skønne skønne Schleich dyr :D

    SvarSlet
  2. Mette Kathrine: Det er ret sejt af Silje, men hun kender jo filmen uden ad og kunne sidde og fortælle højt hvad der nu skete og efterligne replikkerne :)
    Hun synes slet ikke at den er uhyggelig mere, men det er der jo ikke noget at sige til - hun ved jo at det hele ender godt :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...