mandag den 30. januar 2012

En meget smuk vinterdag

I dag holder jeg en sygedag sammen med Noah, som har været syg siden fredag med opkast og feber... Heldigvis er der bedring at mærke på ham i dag - feberen er væk og han har fået farve i kinderne igen... Nu er det bare lige energien der skal lades op, så han kan komme i dagpleje i morgen!!

Noah har været inde hele weekenden, så da vi havde afleveret de store i skole og børnehave, gik vi en tur i det smukke vintervejr... Jeg satte Noah på kælken udenfor hoveddøren og så gik vi ad det grønne område op til "vores" lille skov - det er fantastisk!!!
underskrift copy

5 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud! God bedring til den lille fyr :-) Kh Camilla / camomillas.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor har I bare meget sne - her er der ingenting :(( God bedring til den lille mand!!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Nåå han er kær, godt det går bedre med ham, herhjemme krydser vi fingere for at forkølsen ikke udvikler sig, Filippa skal have dræn i øret på Fredag og det skal helst ikke udsættes på grund af sygdom.

  SvarSlet
 5. Camomilla: Tak for det :) Lillemanden er nu helt i hopla igen og hvor er det bare dejligt!!!

  Bebe: Øv, at I ingen sne har... Men mon ikke der kommer lidt til jer her i weekenden??
  Vi har ikke så meget, men vi har da nok til at kunne bruge kælkebakken og trække med kælken... Vi håber også på mere i weekenden :)

  Jeannett: Jeg håber, at I undgik forkølelses-syge, så Filippa har fået dræn i idag?? Hvor er det træls at døje med ørene... Vores Freja har også været ekstremt ørebarn og har fået dræn i et utal af gange... Heldigvis vokser de fra det - lige pludseligt!! :)

  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...