søndag den 29. januar 2012

Endelig rigtig vinter!

Åh, hvor er det altså fantastisk at sneen endelig er kommet og at det højst sandsynligt bliver liggende et godt stykke tid!!!

Vores to ældste unger suser selv ud i sneen og op til kælkebakkerne sammen med deres kammerater - og hvor er det skønt!!!

Vi bor tæt på skov og grønne områder - noget vi heldigvis vægtede meget højt, da vi kiggede på hus for 5 år siden og som vi sætter stor pris på i dag :)

Silje og jeg har også været på kælkebakken og bagefter gik vi en dejlig tur i skoven. Det var SÅ hyggeligt og fredfyldt at gå dér, bare os to sammen, mens sneen dalede langsomt ned... - og så kunne jeg jo trække Silje på kælken hele vejen, for der er jo ingen der hverken salter eller rydder sne på skovstierne - Silje synes det var intet mindre end fantastisk!!! :)Lillebror er desværre stadig syg og ganske uden energi, så han har endnu ikke været med ude og lege i sneen - det er så synd for ham! Vi bliver hjemme i morgen og så håber vi på bedring i løbet af dagen...

underskrift copy

2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder, vi nyder også sneen herhjemme og heltsikke også i morgen på arbejde i børnehaven. Super fin fuglehus du har funder :) rigtig god uge til jer og god bedring til lillemanden

    SvarSlet
  2. Åh ja, det er så skønt med sne - og da specielt når man har børn og arbejder med børn til hverdag :)
    Det er fantastisk!!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...