mandag den 23. januar 2012

En dejlig weekend med gode oplevelser

Altid kommer sygdom jo ubelejligt... og lige netop denne weekend ramte den ubelejlige sygdom altså mig!!!

For første gang nogensinde valgte jeg ikke at lytte til min krop... I stedet valgte jeg simpelthen at tage smertestillende/febernedsættende piller i weekenden for at holde mig selv fra at ligge vandret - Heldigvis hjalp det (og forhåbentlig giver det ikke bagslag!) og her til morgen var jeg, så godt som, helt og aldeles frisk igen :)

Og så har vi haft en rigtig dejlig weekend med gode oplevelser!!!

 • Freja fik afholdt det pyjamasparty, som hun og veninderne havde set frem til i et par uger - stor succes, som gentages hos en anden veninde på lørdag til MGP-fest :)

 • Pigerne og jeg var til et gratis arrangement i Musikhuset i Århus. Vi havde fået fribilletter til teaterforestillingen "Sara og Snehvide". Et super godt arrangement, afholdt af "CoverKids" og "Børn i byen". 
Før forestillingen blev vi budt på forfriskninger i teatersalens værksted. Det var virkelig hyggeligt og spændende at kigge på alle de fine rekvisitter mens vi nød smoothies og kage (ja, jeg spiste selvfølgelig ikke kage, men dét gjorde pigerne :)
Efter den virkelig gode forestilling måtte vi lige udenfor og se den fantastiske regnbue på AROS... Vi har stadig til gode at opleve museet - en oplevelse jeg glæder mig til at dele med alle mine unger!!


Mens pigerne var med moren på teater-tur var drengene med farmanden til indendørs-fodboldstævne, så dér kørte vi ud efterfølgende...

Farmandens hold vandt turneringen - SÅ flot!!! - og mens vi ventede på at de fik fejret deres velfortjente sejr i omklædningsrummet, spillede ungerne fodbold :)

Det er helt vildt så megen energi de fik brændt af og hold da lige op, hvor de grinede og hyggede sig!!!
Om aftenen blev der MGP-hygget i sofaen med Bones-takeaway og søndag havde vi besøg af et hold gode venner fra Århus...

Hvor var det fantastisk at jeg sådan klarede mig gennem en ellers sygdomsramt weekend helt uden at måtte aflyse noget som helst... Så selvom jeg jo godt ved at det er meget forkert ikke at lytte til min krop, så fortryder jeg bestemt ikke at jeg valgte at køre den på smertestillende - bare denne ene gang!!! :)


underskrift copy

4 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at du ikke fortryder når du kan bytte en weekend med sygdom til sådan en weekend! Det lyder/ser bare så hyggeligt ud! :o)

  SvarSlet
 2. @Pia:
  Jeg må sige, at jeg selvfølgelig ikke var helt på toppen - mit energiniveau var i bund, men jeg klarede mig igennem og nød det!! Og når alternativet havde været at aflyse alle de gode oplevelser, så er jeg ikke i tvivl om at jeg traf den rigtige beslutning :)

  SvarSlet
 3. Det ser til til, at have været en rigtig hyggelig weekend!
  Så er det ok for en gangs skyld, at holde den på smertestillende ;)

  SvarSlet
 4. MalleQ: Det var netop også det jeg blev enig med mig selv om - og gudskelov for det!! Ellers havde vi jo ikke fået alle de dejlige oplevelser :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...