torsdag den 5. august 2010

Freja - begyndende læser!!!

Freja er 5 år og begynder i 0.klasse på mandag. Hun har i løbet af det seneste år lavet opgaver i serien "Leg og Lær" - her er lige lidt info fra bagsiden:

"Serien "Leg og Lær" består af fire hæfter, der stiger i sværhedsgrad fra Trin 1 til Trin 4. Trin 1 introducerer tal og bogstaver, mens det afsluttende trin 4 bringer barnet så langt, at det selv kan læse, stave og regne."

Da jeg for et års tid siden så serien i "Bog og idé" og læste det ovenstående, tænkte jeg: "Det kan godt være at de koster 69 kr pr stk, men hvis de kan lære Freja at Læse, stave og regne, ja så er det alle pengene værd!!! (lige nu fåes de til 29 kr i Føtex)


Og ja, de er alle pengene værd og mere til!!! Freja er nu lige gået i gang med nummer 4 i serien og er begyndende læser - jeg imponeres hver dag over hendes dygtighed!!!

På biblioteket har jeg lånt nemme læsebøger til hende i serien "De små læsebøger" - jeg har også reserveret flere som vi bare venter på kommer hjem!!!
Disse bøger giver hende succesoplevelser og hun griner af glæde når hun har læst en bog - Fantastisk!!!! Sikke en stor og skøn verden der nu åbner sig for vores Tut!!!


Hun er dygtig til at læse - jeg læser først bogen højt for hende og derefter kan hun selv. Hun husker selvfølgelig ordene, men bliver hun i tvivl kan hun godt stave sig til det - Men udenadslære er bestemt også starten på at kunne læse - Freja er altså begyndende læser som meget stolt kan læse godnathistorie for sin meget interesserede lillesøster :)

4 kommentarer:

 1. Freja er bare så dygtig. Slægter sin storebror på :) Sikken interesseret lillesøster, hvor sødt!!!

  SvarSlet
 2. Hej Tina
  Ja - det er fantastiskt - og bestemt pengene værd Bare Freja ikke kommer til at kede sig i skolen :)
  Knus Dorte

  SvarSlet
 3. Ja, hun er bare dygtig - ligesom sin storebror - og mon ikke Silje også kommer til at læse tidligt, hun er ihvertfald interesseret i Frejas projekt og hver gang hun ser et ord spørger hun: "hvad står der??" ;) Sødt!!!

  SvarSlet
 4. Jeg tror bestemt ikke at Freja kommer til at kede sig i skolen - jeg skal nok sørge for at hun får udfordringer herhjemme og så kan hun "hjælpe" de andre i klassen lidt, den funktion har Daniel også i sin klasse :)
  Daniel blev på et tidspunkt spurgt af sin klasselærer om ikke han havde lyst til at gå på en skole for de "kloge" børn, hvortil Daniel svarede: "Nej Henriette... For jeg har det jo meget godt i 2.A!!!" :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...