tirsdag den 3. august 2010

Vores kattekillinger hentes hjem :)

Mandag den 2. august 2010

Endelig gik turen mod Silkeborg for at hente vores nye familiemedlemmer - viglædede os alle helt vildt, ja selv Morten glædede sig!!!

De var noget bange da vi kom og ville altså ikke lige lade sig indfange, men det er der jo ikke noget at sige til, når 6 personer heraf 4 børn træder ind i stuen - de små misser er kun vant til voksne og en hund... Men vi fik dem da lokket ud med noget legetøj og fik dem ind i transportkassen :)

På hjemturen sad Freja bagi (vi har en 7 pers. bil) og holdt godt øje med misserne - hun ville gerne tage et billede af dem og her er det første resultat:


Hun er vild med at tage billeder og vil også gerne lære at gøre det godt, så jeg sagde til hende at hun skulle prøve at stikke kameralinsen ind mellem træmmerne for at tage et bedre billede - så fik hun da lært lidt i dag :)


Silje og Daniel laver sjov :)


Det var det mærkligste vejr mens vi kørte hjem - regn, sol on/off og på samme tid, der var også en smuk regnbue og fantastisk solnedgang!!


Lige et billede af toget som vi holdte for i Stoholm :)

2 kommentarer:

 1. Hejsa. NÅÅÅÅÅ hvor er de søde, men de er godt nok vokset siden vi så dem d. 13 juni til fætter/kusine festen hos Lisbeth og Kresten.
  Sikke nogle flotte billeder i fik taget på turen hjem. Held og lykke med de to små nye familiemedlemmer.
  Knus Mutti

  SvarSlet
 2. Dorte:
  Hvor er de søde - de ser helt trygge ud :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...