menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

lørdag den 19. februar 2011

Opskrift på vandbakkelse

Mangler du lige noget nemt og lækkert til aftenkaffen?

Så gør ligesom min mor og “fremtryl” lynhurtigt nogle vandbakkelsesboller, flæk dem, pynt dem med glasur og server med flødeskum og syltetøj inden i (eller stil det på bordet, så man selv kan komme det i).

Du kan også lave en krans og pynte med glasur.

Her kommer opskriften som er super nem! Én portion giver 12 boller eller 1 krans – lav dobbeltportion hvis du skal lave kagemand!

Det skal du bruge:

  • 2½ dl vand
  • 100 g margarine
  • 2 1/4 dl mel
  • 3 æg

Sådan gør du:

  • Vand og margarine varmes i en gryde. Når margarinen er smeltet, piskes melet i så dejen bliver til en “bolle”
  • bollen kommes i en skål og æggene piskes i 1 af gangen.
  • Form dejen som en krans eller boller på en bageplade med bagepapir. Som kagemand fordeles dejen på 2 plader fx hoved+overkrop på én og underkrop på én!
  • Bages ved 200 grader i 20-25 minutter. Hold godt øje med ovnen!!!

Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...